Szisztok!
Társkeresős adatlapom szerint keresek ma délután 18:00 környékén aktív férfit a nyéki nudinál, vagy Miskolcon a Joyson melletti ipari parkban.
Társkeresős adatlapom szerint keresek ma délután 18:00 környékén aktív férfit a nyéki nudinál, vagy Miskolcon a Joyson melletti ipari parkban.
Szopni imádó part ffit keresek kor alkat nem szamit mehet kolcsonos is Ózd környéke
Holnap délelőtt Hatvan környékén valaki
Sziasztok. 11 kerületben most valaki?
Fehérvár, Veszprém környékén valaki?
34 éves bi srác vagyok.Max 45 ig
34 éves bi srác vagyok.Max 45 ig
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Keményfarkú srácot/pasit keresek ma estére autós kalandra Budapest és környéke.
Vàc környèkèn mèlytorkoznèk most. Helyem van.
Érden ki szopna le egy szép farkat ?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Biszexpartnert keresek jászberényben éskörnyékén.
NYIREGYHAZAN joneretu pasit keresek
Sziasztok! 23/6centihez keresek passzív pasit
33 168 65 passzív fiú vagyok. Ma este fogadnék aktív pasit kiadós dugásra. Hely ok a 10 kerben.
Biatorbàgy környékén a/uni holnap napközben?
Enyém is akkora
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 17:49
Törölt felhasználó (4700736)

NYIREGYHAZAN joneretu pasit keresek
Közöshokira keresek bisex srácot, pasit fejér megyéből, vagy erre átutazó kamionos?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Ma estere keresnek partnert pestmegyeben , sokmindnenre nyitott vagyok!
Igényes urat szopnék holnap Keszthelyen…
Békésmegyei akt vagy bi partnerem kersem. Nagy faszt előny. Szeretnék szopni,dughatsz is sőt kötelező.