Sziasztok
Hétfőn napközben Keszthely - Balatonmáriafürdő környékén pasi?
Hétfőn napközben Keszthely - Balatonmáriafürdő környékén pasi?

Sziasztok . Tisza tónál közös maszti? Hely van
Jövő hétvégére keresek aktív pasit Győrben vagy környékén
Sziasztok!
Ma, Hétfőn, kedden pár játszó társa lennék
Ha vannak vágyaitok amit kiélnétek, kiprobálnátok, írjatok bátran
30éves, sportos, ápolt egészséges férfi vagyok, és merek találkozni is. Enyhe biszex dologtól sem zárkózom el.
Dél pesti régióból keresek leginkább!
Ma, Hétfőn, kedden pár játszó társa lennék
Ha vannak vágyaitok amit kiélnétek, kiprobálnátok, írjatok bátran
30éves, sportos, ápolt egészséges férfi vagyok, és merek találkozni is. Enyhe biszex dologtól sem zárkózom el.
Dél pesti régióból keresek leginkább!
Szopnék szopatnék ma délután kora este Bp írj
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Békés vármegyei bi?Privi!
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Sziasztok! Ma este valaki budapest elvis presley park?
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Extrém perverz bizarr lehetőséget keresek, egész nap ráérek!
Holnap nyiregyen szopatnék 16óra körűl
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Zalaegerszegen ma este 19 felé pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress! Köszi.
MA a REPTÉR MÖGÖTT az erdő szélén, a tervek szerint 14-17 óra között NYILVÁNOS mélytorok edzést és fotózást tartok korhatár nélkül, kizárólag óvszerrel. Gyertek és szopassatok kedvetekre, bőnyállal, turhásra.Hatalmas dildómat is a torkomra nyomhatjátok. Intelligens, ápolt pasi vagyok.
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és úgy is maradok, bárki is jön. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat vagy csak kukkoljatok. Írjatok⁶ Ápolt, intelligens pasi vagyok
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és úgy is maradok, bárki is jön. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat vagy csak kukkoljatok. Írjatok⁶ Ápolt, intelligens pasi vagyok
Bp, bi. Pasi keresretik, aki nem 10 perces kalandot keres.
Autóval pesten és környékén most kora reggel, merre menjek?

Angyalföld, de inkább Újpest?
Bp vki most?