Autós kalandra,vagy szabadban keresek pasit ma estére Budapesten.
Újpesten a kiserdőben nudin most valaki?
Sziasztok Pesten keresek diszkrét partnert orál hokiyra szopnal v szopatnal titokba Pesten keres meg
Ma, most este Cegléden?
Esztergom dorog ma este tali??felugrok egy közös hokira kivancsi hetero vsgyok.
Sziasztok Bp 17.ker ma este?
Estére keresek!
Sziasztok!
Veszprémben 20:00-h után válik?
Veszprémben 20:00-h után válik?
Ma tali budapest?????
Szopnék, szopatnék akár rendszeresen is. Utazás megoldható, diszkréció fontos.
Nagyméretü aktívpartnert keresek idösebbférfi szeméjében. Bivagy melegpartner érdekel jászberényben és környékén.
sziasztok
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
Valaki nem vágyik rá, hogy egy extrém kinézetű pc-s srác aki még nem volt pasival, kiverje neki,leszopja? Vagy esetleg kölcsönösen?
Ma aktív aki esetleg rá ér…Kecskemet környéke ?
Ma este talizzunk budapest esztergom fél órára egy közös maszti???
pilisvörösvár felé?

Ismerkednék kezdő bi, kíváncsi hetero pasikkal.
Olyat keresek, aki nem ma vagy holnap akár találkozni és 2 szónál többet képes írni.
Ritkán érek rá, akkor is főleg napközben.
Dumáljunk, aztán majd látjuk mi alakul.
Bp és környéke.
Olyat keresek, aki nem ma vagy holnap akár találkozni és 2 szónál többet képes írni.
Ritkán érek rá, akkor is főleg napközben.
Dumáljunk, aztán majd látjuk mi alakul.
Bp és környéke.
Fehervaron bisex pasi, vagy srác közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
ujpesten szopnek
Szopnék szopatnék Bp írj