Heves , Nógrád , Borsod megye ? Bi pasi vagyok
Cumiznék XI
Sehol senki?
Szép nappot ! Holnap késő du, órákban aktív ferfiakkal ismerkednek Esztergom-Komárom útvonalon!? Én vékony, csupasz, pasziv volnék, lehet többes is ! Hely kene, köszönöm,,,
Miskolcon és környékén ismerkednék rendes, korrekt, diszkrét pasival, max. 42 éves korig.
Sziasztok! Fiú - shemale páros keres harmadikat! Kizárólag lányos passzívat!
Formás kis fiatal popsit dugnék ma.
Erotikus masszázst nyújtok Mosonmagyaróvár mellett pasiknak. Hely van.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Hétfőn délelőtt Kecskeméten szopnék, hely kellene.
Dány környékéről keresek autós normális srácot hosszabb távra!
Ne félj jelentkezni,ha innen vagy a környékről!
Diszkréció maximális!!!!!
Privátba írj!
Ne félj jelentkezni,ha innen vagy a környékről!
Diszkréció maximális!!!!!
Privátba írj!
Sziasztok!
Volna igény olyanra,hogy egy helyes harisnyás,bugyis fiút simogatnál?A fenekemhez csapkodnád a farkad?
Szépen lecumiztatnál?
Akár a jövő héten is!
Volna igény olyanra,hogy egy helyes harisnyás,bugyis fiút simogatnál?A fenekemhez csapkodnád a farkad?
Szépen lecumiztatnál?
Akár a jövő héten is!
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Ma délután rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele 13-16 óraközött helyem van
Békés megyei pasi vagyok egyedül élek de utazom is
passzív mackós srác 11es intimmel esti órákban keres valakit akivel akár lehet közös maszti ,vagy hasonlók

Reptér vki?
Holnap Szekszárd környékén le lehetne szopni valakit az esti órákban? Hely kellene.
szia!Siófoki vagyok,aktív páromat keresem!
(Ez egy válasz christopherx üzenetére (2024. 06. 22. szombat 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
van valaki Pesten vagy környékén,
aki nem csak szopik, hanem meg is lehet baszni?
Sportos srac vagyok, 18 cm.

aki nem csak szopik, hanem meg is lehet baszni?
Sportos srac vagyok, 18 cm.