Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 44 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 44 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok sportos srwc keres meg mindig passziv fiut irjatok szortelen ferfiak elonybeen
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Valaki ?
Írj
Valaki ?
Írj
Pároknál a faszt felszopom!
Szívesen szoplak élvezésig kocsiban. Budapest Érd Törökbálint
Miskolc???
Hat lehetnel mondjuk te a partner aki megtomi a szamat
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia vállalom én szivesen ezt a szerepet. Csak én sajna svájcban élek
(Ez egy válasz Mrk2277 üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó, hogy minden van! Erdő is? Partner nincs?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 14:02
Törölt felhasználó (4673481)

Nincs valaki svájcban akit ma le cumanthatnak? Autoban, lakasban,termeszetben. Lakasom is van, autom is ahol lehet.
Nincs valaki svájcban akit ma le cumanthatnak? Autoban, lakasban,termeszetben. Lakasom is van, autom is ahol lehet.
Valaki ma nem cumiztatna le? 29 eves sportos magas srac vagyok
Velencei tónál valaki közös hokira esetleg 15 óra körűl?
22 sportos fiu keres finom passziv fiut
Sziasztok!
Holnap délelőtt Tapolcán valaki?
Holnap délelőtt Tapolcán valaki?
Aktív srác pasi aki jár vagy jönne ma Monor Gomba fele hely van.
Valaki szopatna ? Nyomhatod tövig, Csepelen vagyok
hello valaki esetleg ma Tiszakécskén kiverné a farkam írj privátban, adatlapot olvas légyszives
Hi.13ba felszopót keresek