Miskolc és környéke.Ma este cumiznák.
Bi pasit keresnék kölcsönös szopásra akár ma estére is. Helyem van. Max 45 éves korig.
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Debrecenben szerdan bi par? Szopnek nyalnek szivesen!
Sziasztok!
A Székesfehérváron kukkolhato leszek kora esti időben…
Ha lenne kedve alakinek meglesnie vagy akár csatlakozni hozzám akkor prívátba írj kérlek!
Párok,Nők Férfiak
A Székesfehérváron kukkolhato leszek kora esti időben…
Ha lenne kedve alakinek meglesnie vagy akár csatlakozni hozzám akkor prívátba írj kérlek!
Párok,Nők Férfiak
Budán szopatnék szopnék akár ma este!
szombat estére keresek bipasit győrben!ötvenes pasi vagyok,hely van!
Tiszafüreden keresek helyel rendelkezö pasit orálra
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Holnap reggel 6tól, délig ráérek miskolcon. Hely megoldott,ha úgy van. Minden megoldás érdekel!
Zalakarosba pár párt kukkolna!

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Ma este Cegléden partner? Hely ok
Kecskeméti partnert keresek kölcsönös szopásra a héten
Van itt dugható fiatal srác? Pest megye?
Szopnék szopatnék Bp írj

Törölt felhasználó (4362902)

Komolyan, mi az esélye annak, hogy többen is szopóálarcban pucsítanak a Népligetben?

Sziasztok
Nagykőrös vagy környékén idösem pasi vagy pár ahol a férfi bi dolgokba benne van
Én 33 vagyok
Nagykőrös vagy környékén idösem pasi vagy pár ahol a férfi bi dolgokba benne van
Én 33 vagyok
Miskolc Mezőkövesd környékén keresek autós kaland hoz aktív biszex férfit!!