Bács megyében ,aktívot meglátogatnék,cd ként.
Kecskemèten szopok nyalok baszhato vagyok dèlutàn szopass bassz meg.
Kifejezetten nőies partner van itt esetleg Pest X. Ker környékéről?
Miskolc és környéke.09-10 között lenne időm.Szopni akarok.Helyed legyen,tudok menni.
Balatonmária környékén két 50 éves bi pasi keres kölcsönös farokveréshez srácot, bi párokat.
Teams webcam farokverés vki szombaton este?
Nagyot spriccelek.
Nagyot spriccelek.
Ecser ülö vecsés környékén keresek biszex vagy homokos pasit.lehetöleg helyel rendelkezök keresenek
Sziasztok. Holnap utazok Pozsonyba Békésmegyéből. Valaki elkaphatna oda, vagy visszafele! Én passzív. Akár ma este felmegetek hozzád és reggel indulok tovább.
Soltvadkert környéke,aktívokat keresek.
Pasis kaland ? Borsod , Nógrád , Heves megye ? Írj !
Ma 9 óra után,valaki cumiztatna,Bp és Gyöngyös között??
Gyömrő és környékén aktív?
Aktív partnerem keresem szüzességem elvesztésére perverz vagyok 22 éves rendszeresen hordok tangákat 40+ pasik jonnek be
Sziasztok, III. keruletben diszkreten szopnek/szopatnek, akar napkozben ha epp raerunk (autoban, Gobudaban, egyeb helyen). Ha erdekel irj Ram.
Sziasztok! 4 ker most valaki?
Sziasztok!
Most szopnék aktív srácot Budapesten belül. Helyem nincs.
Most szopnék aktív srácot Budapesten belül. Helyem nincs.
Aktív partnerem keresem, velence és vonzáskörzetében, 24 éves vékony, női dolgokat is kedvelő szőrös fiú vagyok. Csak 48+ os férfit keresek, mackós, szőrös alkat előny de nem feltétel, utazni tudok, vagybha.eljössz akkor nálad vagy a kocsidban
Holnap 14:30 körül valaki reptéren? Lakóautóval megyek ha jön megéri...
Szopnek
Holnap ecser üllö vecsés környékén keresek helyel rendelkezö pasit akit dughatok