Mert Te aztán válaszol meg ott vagy amikor meg van beszélve…
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:29

Sajnos te egy mentális,idegi roncs vagy! És teljesen szavahihetetlen,hiszen képes vagy eltűnni az utolsó percben is,úgy,hogy utaztatod az áldozatod 80-100 km-ert is akár! Nem hiszem, hogy épelméjű ember fog itt veled találkozni, hiszen rengeteg embert átvertél már itt az oldalon. Köztük engem is. És mivel kőkeményen cuccozol,nem vagy beszámítható állapotban!
Okt23-25 termálozásra keresek aktív kanos férfitGyör-Komáromi indulási Tátrába.
Miskolcon cumira valakik?
Hétfő délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Szopatnék normális és egészséges pasit vagy párt,Veszprém környékén.
Sajnos te egy mentális,idegi roncs vagy! És teljesen szavahihetetlen,hiszen képes vagy eltűnni az utolsó percben is,úgy,hogy utaztatod az áldozatod 80-100 km-ert is akár! Nem hiszem, hogy épelméjű ember fog itt veled találkozni, hiszen rengeteg embert átvertél már itt az oldalon. Köztük engem is. És mivel kőkeményen cuccozol,nem vagy beszámítható állapotban!
(Ez egy válasz growup üzenetére (tegnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:46

Aktív, ápolt pasit keresek aki mostanàban szívesen találkozna velem. Biztos tudnánk egymás kedvére tenni… írj privit. Bp , dél-Buda
Szopatna valaki a 2. vagy 3. kerületben?
Valakinek nincs kedve most el elveztetni ? Kocsival fel veszel elő veszem és már csinálhatod is! Sok jön! Duna pláza kornyeke
Holnap délután szopatnék a Népligetben. Ha szép kukid van, viszonzásul leszoplak.
Sopron?
Aktív, ápolt pasit keresek aki mostanàban szívesen találkozna velem. Biztos tudnánk egymás kedvére tenni… írj privit. Bp , dél-Buda
Sziasztok! Holnap, 23-án késő estére keresek aktív pasit Győrben, aki szabadban vagy az autójában szopatna
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Kèső este cumiznèk. 46 èves fèrfi vagyok. 3.ker.
Szolnokon szopnek szopatnék
Van valaki a repteren azota?
Holnap kora délután fél 1‐től keresek partnert Alsónémedi,Bugyi,Ócsa környékén.Aktív pasi vagyok,privátban írj.
Csepelen szopnék, szopatnék
Ápolt, szőrtelen popsit keresek. Utazás/hely ok, Bp és környéke.