Bp?
Hello, Holnap reggel 5 körül valaki Budapesten?
Holnap Kazincbarcikán közös masztira, közös orálra és minden jóra valaki?Helyem sajnos most nincs!
valaki este 8 kor almádi liget gloory ?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok ! Ma valakinek nem esne jól egy szopás ? Le vezetni a mai feszültséget? smile 9-8 kerület körül ?
23 éves bi passzív srác vagyok
23 éves bi passzív srác vagyok
Velence és vonzáskörzetében keresek aktív 48 férfit, sub passzív srác vagyok, enyhén szőrös, utazni tudok, helyed legyen! 25 éves vagyok!!!
Bi aktív vagyok Békés megye?
Aktív,autós srácot cumiznék Dány környékén!
Diszkréció alap!!!!!!!!!
Privátba írj!
Diszkréció alap!!!!!!!!!
Privátba írj!
Reptérnél szopok ápolt farkat 4-5 körül.
Balatonlelle. Hétvégere keresek ativ jópasit és vagy jópasikat akik használnának. Sármos magyar pasi vagyok passzív . Privát keress
Jelentkezz bàtran, ha azt szeretnèd, hogy egy biszex paso Bp. rendeszeresel leszopjon
Siófokon ki dugna meg ma
Olyan akitv dominans ferfit keresek aki rendszeresen megszopatna!
Békéscsaba. Este Bcsabán leszek, keresek aktív pasit. Reggelig tiéd lehetek, szofogadó sármos magyar pasi vagyok. Privát keress
Nograd megyeben szerelmeskedni szereto ferfi, akinek van helye talalkozni irjon!
Fejérben szopatna valaki?
Sziasztok!
Valaki 18.ker környékén (esetleg hellyel)?
Cumiznék szívesen
Valaki 18.ker környékén (esetleg hellyel)?
Cumiznék szívesen

Gyere át békésre szívesen meg csumiztatlak
(Ez egy válasz debcocksucker üzenetére (ma 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:54

Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Autód van?
(Ez egy válasz Ddddddd üzenetére (ma 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:59

Sziasztok! Szopnèk ma Bp-n.Helyem van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnàl egy jòt.