Szia.
Irj ide
ezazénevem@indamail.hu (Ez egy válasz obika007 üzenetére (2022. 02. 06. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 06. vasárnap 22:16
Irj ide
ezazénevem@indamail.hu (Ez egy válasz obika007 üzenetére (2022. 02. 06. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, holnap 14:00 ig keresek valakit aki bevezetne engem mindenbe
Gödöllő környékén, kocsival vagyok, helyem nincs

Sziasztok!
Eger és környéke? Ha átutazóban vagy is oké. Ugorj be, szopass meg és mehetsz tovább.
Eger és környéke? Ha átutazóban vagy is oké. Ugorj be, szopass meg és mehetsz tovább.

Helló
Hatvan környékén valakinek lenne kedve közös hokira, vagy akár több is lehet. Finom puncis bugyira, házi videókra.
Hatvan környékén valakinek lenne kedve közös hokira, vagy akár több is lehet. Finom puncis bugyira, házi videókra.
Hatvan és környéke? Akit szophatok? Helyem van.
Reggeli órákban keresek kalandot,akár autóban is,kukkolás is.Bp
Sziasztok, holnap 14:00 ig keresek valakit aki bevezetne engem mindenbe
Gödöllő környékén, kocsival vagyok, helyem nincs

Jófarkú pasi aki szopatna? Kocsival vagyok, tudok menni...
Sziasztok! Értelmes, férfias, nem túlsúlyos és diszkrét 30-as hasonlót keres orálra és/vagy hokira Budapesten.
Holnap kora délután AkTÍV pasikat kielégítenék! Kom.megye ? ,Bp??
Sziasztok! Hétfőn reggel bagi pihenőnél, vagy délután M5-ös valamelyik pihenőbe szopatnék hokiznék sráccal.
Most valaki Vecsés környékéről autós kalandra?
Csütörtök 16 óra utánra keresek macis, kövér játszó partnert. Engem inkább a passzív szerep vonz, de megbeszélés után benne vagyok mindenben. Helyen sajnos nincs, de utazni tudok. Győr és környéke.
Ma keresnék laza kalandra férfit Budapesten. Hely megoldott. Max. 50 éves korig.
Ma este Szegeden hellyel partnert keresek. Privát a írj!
Békés megyében aktív pasi ma? Szopnék bárkit.
Sziasztok!
Sopron környékén aktív pasi?
Sopron környékén aktív pasi?
Sziasztok!
Szopnék ma egy szép formás ápolt faszt.Írj ha szopatnál egy jòt,élvezésig szoplak,akár nyallak is Bp-n
Szopnék ma egy szép formás ápolt faszt.Írj ha szopatnál egy jòt,élvezésig szoplak,akár nyallak is Bp-n
Lenne kedve valakinek Székesfehérváron ma este fele kukkolni miközben masztizok a kocsim mellett?
Privátba jelezz!
Privátba jelezz!
Gyenesdiáson este 23 óra körül volna helyem kölcsönös oralra.
Kis méretű nem kövér partnert keresek.
Privatban!
Kis méretű nem kövér partnert keresek.
Privatban!
Ma valaki Glory Pesten?