Törölt felhasználó (4540462)

Holnap délután Kecskemet ?
11 ker Albertfalva környèke kocsiban szabadban?
Szépvölgyi most?
Ma este kölcsönös szopásra Pásztón vagy környékén valaki? Kocsiban vagy szabadban.
Holnap délután Kecskemet ?
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről. 27 éves passzív vagyok. Hely vagy autó szükséges részedről.
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről. 27 éves passzív vagyok. Hely vagy autó szükséges részedről.
Sziasztok! Hétfőn nap közben a Balaton déli partján igényes urat vagy urakat szopnék…!!!
Kúrnék most egy kibaszott nagyot Pesten. Hely ok. Írj.
Ma este Egerből vagy a környékről aktív férfias pasi??
Ma aktiv autos kalandra?
Eger Miskolc vonalon
Eger Miskolc vonalon
Budapest 4. kerület környékén ismerkednék.
Bi pasit keresek kellemes időtöltésre Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Sülysáp és környékén valaki ma este az autójában cumiztatna 22 éves passzívat?
Megbeszélés esetén dugható is vagyok.
Megbeszélés esetén dugható is vagyok.

Sziasztok. 22 éves macis srác vagyok. Mindenre nyitott aktiv perverz pasit keresek a mai estére. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Hokizni keresek állandó partnert, Bp vagy környékéről, 25-40 évesig. Jóképű nem kövér srácot.
Férfias, értelmes, nem túlsúlyos és diszkrét 30-as hasonlót keres orálra és/vagy hokira Budapesten
Ma 17.15 körül szivesen lenyelnèm egy àpolt paso spermàjàt Göd -Vàc utvonalon, vagy 6 körül nàlam otthon.
Sziasztok! Bi férfit, házaspárt keresek Kōlcsōnōs ōrōmszerzésre. Békéscsaba és kōrnyéke.
Hali! 17 óra körül szopatna valaki a szépvölgyin?
Ma este 18:30 tól keresek valakit,aki szopna egyet Aszódon autómban.
33 éves,macis,aktív vagyok.
33 éves,macis,aktív vagyok.