Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Ma valaki aki játszana,szopná,verné a farkamat?
Miskolcon se senki?
Házhoz megyek szopni és fizetek…
Házhoz megyek szopni és fizetek…
11. vagy 20. vagy 21. kerületben keresek most valami jó mókát. Maszti esetleg?

Légyszi, valaki szopasson már meg, vagy dugjon meg nyéken… ha kell, fizetek is érte…

Pécs, Harkány, Siklós valaki?
Sziasztok, dél Bács megyéből van itt valaki?
Budapesten szopnék ma.
Valaki/k esetleg akinek lenne kedve kiverni a farkam? Nagyon sok jön

Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Valaki jöjjön már a nyéki tóhoz és szopasson vagy dugjon meg… légyszi… napok óta itt vagyok és sehol egy aktív.
Vagy Miskolc környékén valaki aki fogadna? Bármit megteszek, használhatsz kedvedre.
Vagy Miskolc környékén valaki aki fogadna? Bármit megteszek, használhatsz kedvedre.
Sziastok!Olyan totál kezdő hetero vagy enyhén biszex érdeklődésű srácot,urat keresek aki kipróbálná a közös hokit esetleg orált egy igényes sráccal.Kérem csak az írjon aki tényleg el is jön,megtudja oldani az utazást,helyem van!Normális bemutatkozást kérek!Pestmegyei vagyok!
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Közöshokira keresek bisex srácot, pasit fejér megyéből, vagy erre átutazó kamionos?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Dombóváron leszopnék ma valakit.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

szopatnék, szopnék most monoron, a többit priviben
Kemény farkat szeretnék szopni ma este Bp.-en az autómban!
Partneremet keresem akit orálisan is kényeztethetek. Utazás megoldható, diszkréció fontos.