Békésmegyei akt vagy bi partnerem kersem. Nagy faszt előny. Szeretnék szopni,dughatsz is sőt kötelező.
Igényes urat szopnék holnap Keszthelyen…
Ma estere keresnek partnert pestmegyeben , sokmindnenre nyitott vagyok!
Közöshokira keresek bisex srácot, pasit fejér megyéből, vagy erre átutazó kamionos?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Enyém is akkora
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 17:49
Törölt felhasználó (4700736)

NYIREGYHAZAN joneretu pasit keresek
Biatorbàgy környékén a/uni holnap napközben?
33 168 65 passzív fiú vagyok. Ma este fogadnék aktív pasit kiadós dugásra. Hely ok a 10 kerben.
Sziasztok! 23/6centihez keresek passzív pasit
NYIREGYHAZAN joneretu pasit keresek
Biszexpartnert keresek jászberényben éskörnyékén.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Érden ki szopna le egy szép farkat ?
Vàc környèkèn mèlytorkoznèk most. Helyem van.
Keményfarkú srácot/pasit keresek ma estére autós kalandra Budapest és környéke.
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Fehérvár, Veszprém környékén valaki?
34 éves bi srác vagyok.Max 45 ig
34 éves bi srác vagyok.Max 45 ig
Sziasztok. 11 kerületben most valaki?
Holnap délelőtt Hatvan környékén valaki
Szopni imádó part ffit keresek kor alkat nem szamit mehet kolcsonos is Ózd környéke
Szisztok!
Társkeresős adatlapom szerint keresek ma délután 18:00 környékén aktív férfit a nyéki nudinál, vagy Miskolcon a Joyson melletti ipari parkban.
Társkeresős adatlapom szerint keresek ma délután 18:00 környékén aktív férfit a nyéki nudinál, vagy Miskolcon a Joyson melletti ipari parkban.