Szopnék most éjszaka, lehetőleg kocsidban. De, el is vihetsz magadhoz. Meg is baszhatsz. Érett, idősebbek, macisok, nagyon ducisok előnyben. Budapest. Nagyvárad Tér mellett vagyok.
érettebb korosztályból keresek párt vagy férfit, szopatni szeretőt rendszeresebb kapcsolatra napközben-éjszaka...odaadó szopó-nyaló vagyok
Most szopnék egyoldalúan. Hely van Sümeg mellett.
Sziasztok nincs senki Gyöngyös környékén aki szivesen szopna egy 18.5 ápolt vastag faszt??? Akit erdekel irjon privátba
Holnap (szombat) reggel repülőtér/M3 vonalan valaki kozos hokira? Vagy szinvesen megneznem ahogyan valaki kiveri magának!
Bp -n szpnek de dughatsz is. Ma este
NYIREGYHAZAN aktiv pasit keresek
.
.
Sziasztok biszex párt keresnék Nyíregyháza és környékén köszönöm
Ma este valaki veszprémben? kölcsönös orál autóban, csak fényképes adatlappal írj.
Most valaki Kondorosi út végénél Dunapart?
Ma estere keresek partnert pest megyeben, sokmindenre nyitott vagyok
Szopnék szophatnék Bp írj
Sziasztok! Adatlapunk alapján keressük ápolt, intelligens partnerünket. Szép napot mindenkinek!
Ma este Szombathely-Celldömölk vonalon valaki?
Pár is érdekel.
Pár is érdekel.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Ibrány környékén ma este kölcsönös f..zverésre keresek ápolt ,diszkrét autós érett ff-t ,mert helyem az nincs . Én 40-es ápolt heteró kapcsolatban élő diszkrét ff. vok. Üdv
Sziasztok! Holnap napközben aktív hellyel rendelkező srácot leszopnék, illetve análisan közösülnék vele.
Valaki mostanában a 13-4-15ker aki segítene rajtam a kocsimban ? Fiú-lány-pár ?
A reptéren 1 óra múlva?!
Sziasztok BP 17.ker ma délután este?