Csütörtökön napközbenre keresek hellyel rendelkező aktív vagy uni partnert! Korod, külsőd lényegtelen.
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén pasi aki szeret szopatni vagy dugni, de minden jóban benne vagyok.
Nyiregyháza , Debrecen keresek aktiv nagyfarkú pasit.
Passziv igényes vagyok.
.
Passziv igényes vagyok.
.
Utazni tudó és nyelni szerető fiút keresek.
Monor és környéke.
Monor és környéke.
Délelött Békéscsaba, Martfű környékén ismerkednék.
Sziasztok! A Kálvin tér közelében szopatnék ma, hely vagy autó kellene.49 éves, vékony vagyok, 16, szőrös intim.
Debreceni vékony srácot keresek.
Én egy harmincas passzív fiú vagyok. Nem vagyok lányos, de a lányszerepet kedvelem az ágyban. Alkalmi jelleggel combfixben, harisnyában fogadnék potens aktív férfit. Hely megoldott, én nem utazom. Szeretek hosszan szopni, a popsim jól dugható. Diszkréció fontos!
Ismerkednék érett 40 feletti férfival ,akit szájjal tabuk nélkül kényeztethetnék alkalmanként viszonzás nélkül Budapest és környékéről !Hely kell,általában délután ,este ,éjjel érnék rá !
Akkor senki nincs éjszaka a kondi gépeknél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 28. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 28. hétfő 20:19
Törölt felhasználó (4564862)

Budapesten a Népligetnél a kondis részen a fal mögött valakit leszophatok? 22 óra körül, de később is jó. Vagy kocsidban is. Meg is baszhatsz ha akarsz. Tali a kondi gépeknél. Írj!
Most valaki 11 ker Albertfalva környèke?
Keresek idősebb 50 60as aktív pasit Sopronban a héten.mackós előnyben .írj!
Budapesten valaki most??? Hely ok.
Budapesten a Népligetnél a kondis részen a fal mögött valakit leszophatok? 22 óra körül, de később is jó. Vagy kocsidban is. Meg is baszhatsz ha akarsz. Tali a kondi gépeknél. Írj!
Kiskunfélegyházán és környékén valaki egy szopásra? Jössz, leszoplak, mész! Hely adott! Olyan írjon aki tud is jönni!
Budakalászi Auchannál most valaki?
Sziasztók !
Miskolc ?
Miskolc ?
Kisbagi pihenőben van valaki?
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Hajógyárin valaki most.
Írj privátba
Írj privátba