Sziasztók?
Ma este Miskolc környékén?
Ma este Miskolc környékén?
Belevalo diszkrét romát keresek esetleg roma párt.privátba keresetek.hivatásosak kizárva no anyagiak!!
Szfváron kukkolhato leszek ma kora esti órában!
Ha lenne kedved megnézni ahogy kielégítem magam privátba jelezz és megmondom hol leszek!
De szívesen kukkolok Én is!
Ha lenne kedved megnézni ahogy kielégítem magam privátba jelezz és megmondom hol leszek!
De szívesen kukkolok Én is!

Budapesten ma valaki laza kalandra? Hely ok.

Törölt felhasználó (4637132)

Dunaharasztin ma keresek bi fiut kölcsönös oralra... helyem van.
Dunaharasztin ma keresek bi fiut kölcsönös oralra... helyem van.
Ma du. Fóti Auchan parkolóban cumiznék, vagy nézhetünk egy kurv@t is a Dunakeszi úton.
Salgótarján-Eger-Hatvan vonzáskörzetében valaki normális, értelmes, biszex pasi?
Fiatalabb vékony, nem szőrös fitymás sráccal ismerkednék.Bp 17,18,19 ker.50-es pasi vagyok

Szia! Szeretném kipróbálni milyen szopni a farkadat, a végén milyen amikor a számba élvezel. Ha szeretnéd bejárathatod a szűz fenekemet. Igény szerint akár fordítva is. Ehhez keresek férfit, párt. Elsősorban hétköznap napközben tudok találkozni...
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Szia
Szívesen szoplak. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 01. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 01. kedd 07:50
Szívesen szoplak. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 01. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1226482)

Utazni tudó és nyelni szerető fiút keresek.
Monor és környéke.
Monor és környéke.
Kecskemét-Solt. Felesegem fenekelhető,tágitható, kitartó baszast igényel.... igenyes jópasit keresünk max 40 évesig autód vibered legyen és vállald az arcod! Tali nálunk! Elöszőr harmasban utana ok kettesben is. Bi fiú elöny de nem kötelező!
Cam Skype??
Gyöngyösi szopni imádot keresek esetleg párt.lényeg nelégy kamus.töbit privátba

Törölt felhasználó (4340682)

Ismerkednék érett 40 feletti férfival ,akit szájjal tabuk nélkül kényeztethetnék alkalmanként viszonzás nélkül Budapest és környékéről !Hely kell,általában délután ,este ,éjjel érnék rá !
Szia! Szeretném kipróbálni milyen szopni a farkadat, a végén milyen amikor a számba élvezel. Ha szeretnéd bejárathatod a szűz fenekemet. Igény szerint akár fordítva is. Ehhez keresek férfit, párt. Elsősorban hétköznap napközben tudok találkozni...
Sziasztok! 43- éves átlagos férfi vagyok. Egyedül keresek egy hokipartnert!
Pesti hellyel rendelkezőt keresek.lehetsz bugyiban is...
Sziasztok Vasmegyében valaki? egy jó hoki? privire irj