Szia ma, de raerek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 02. szerda 02:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 02. szerda 02:31
Törölt felhasználó (4380962)

szőrtelen intimmel rendelkezdő igényes srác ráér most hogy spermafürdőt venni velem? helyem van, Pécelen
Nyiregy - Debrecen vonalon szopnék élvezésig vagy párhoz csatlakoznék.
Holnap délelőttre keresem bi sexpartnerem 18,19 20,21 ker vagy Halásztelek,Szigetszentmiklós vonalon.
szőrtelen intimmel rendelkezdő igényes srác ráér most hogy spermafürdőt venni velem? helyem van, Pécelen
de kár hogy nem kecskemeti vagy :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 01. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 01. kedd 18:36
Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! Extra nagy farkú, kezdő aktív keresne passzív partnert!
Nyiregyhaza , Debrecen kornyeken keresek aktiv nagyfarku pasit
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Csütörtök délelőttre keresnék bi aktív pasit.18.19.20.21 kerből.vagy Halásztelek, Szigetszentmiklós vonalon.
Szopatok.....
Olyan irjon aki bi aktivként azonnal tud jonni ujpestre
Nincs kedve senkinek sem kukkolni most este?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 01. kedd 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 01. kedd 16:02
Törölt felhasználó (4361972)

Szfváron kukkolhato leszek ma kora esti órában!
Ha lenne kedved megnézni ahogy kielégítem magam privátba jelezz és megmondom hol leszek!
De szívesen kukkolok Én is!
Ha lenne kedved megnézni ahogy kielégítem magam privátba jelezz és megmondom hol leszek!
De szívesen kukkolok Én is!

Budapest most??? Hely ok.
Sziasztok! Bi partnerem keresem egy kis kalandra mostanában. Dél-Budán
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről. (Batthyány tér környékén lakom) Hely vagy autó szükséges részedről.
27 éves passzív vagyok.
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről. (Batthyány tér környékén lakom) Hely vagy autó szükséges részedről.
27 éves passzív vagyok.
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 01. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 01. kedd 18:36
Törölt felhasználó (4548982)

Ujpesten most bi aktiv van?
Sziasztok. Ma valaki szexelne egy nagyot? Baja.
Ma estére keresek vékony debreceni srácot.