Debrecen most ?
Pest környékén most valaki közös hoki?? Nagyfarkt keresek
Uraim! Valaki szopni nyalni?
Sziasztok holnap délelöt szopni imádot keresek Hatvanba
Kinek kell egy szűz popsi Nyiregy +50km
Holnap reggel autós kalandra valaki? Fóti auchan parkoló? Kisbagi pihenő m3 on? Szopok,szopatok
Idősebb urat szopatnék ma este Bp
Sziasztok,
30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, havert keresek. Helyem van Szentendrén. Ma esetleg este vagy holnap valaki?
30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, havert keresek. Helyem van Szentendrén. Ma esetleg este vagy holnap valaki?

Ma este valaki kecskeméten szopna egy nagy vastag farkat?
Monoron és környékén keresek leszopható vagy szoptatható fiút.
Aktív vagy passzívat keressel?
(Ez egy válasz Sportosferfias üzenetére (2022. 03. 04. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este ráérek, Monorierdő!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 01:33
Törölt felhasználó (4562632)

Bi kalandot keresek ma éjszaka! Autóval rendelkezem Pest megye.
Apolt vagyok legyél te is az!
Apolt vagyok legyél te is az!

Ma este 9 után pesten kiverhetnèm egy nagyfarkú pasinak?? Ha 18cm megvan a méreted,irj.
Sziasztok!
Budapest 11 ker kozeleben Ma 20 ora utan valaki talalkozora?
Privat uzenetet irj legyszi!
Budapest 11 ker kozeleben Ma 20 ora utan valaki talalkozora?
Privat uzenetet irj legyszi!
Autós szex,nem kamuonos vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 18:02
Törölt felhasználó (4659369)

Sziasztok!
Pest felè az M3-as Kerekharaszti pihenőben(MOL kút,Mealbox) leszek ma 19:00-tól 21:30-ig!
Ha egy Full Aktív ès Full Domináns pasira vágysz aki egy 19/5cm-s játèkszerrel tömnè meg a szádat ès a popsid,passzív esetleg unisex vagy(VISZONZÁS:MAX ORÁL VAGY HOKI)írj ITT vagy a swinger4ever@freemail.hu címen ès mindent megbeszèlünk!
Telószámot nem adok ès pènzt sem!!!!!
Èlvezet kell!
Adjuk meg egymásnak!
Èn ott leszek!
Pest felè az M3-as Kerekharaszti pihenőben(MOL kút,Mealbox) leszek ma 19:00-tól 21:30-ig!
Ha egy Full Aktív ès Full Domináns pasira vágysz aki egy 19/5cm-s játèkszerrel tömnè meg a szádat ès a popsid,passzív esetleg unisex vagy(VISZONZÁS:MAX ORÁL VAGY HOKI)írj ITT vagy a swinger4ever@freemail.hu címen ès mindent megbeszèlünk!
Èlvezet kell!
Adjuk meg egymásnak!
Èn ott leszek!
Sziasztok! Nagyon szeretném ha valaki jól leszopna! Bp
Sziasztok!
Èlvezet kell!
Adjuk meg egymásnak!
Èn ott leszek!
Èlvezet kell!
Adjuk meg egymásnak!
Èn ott leszek!
Férfias, értelmes, nem túlsúlyos és diszkrét 30-as hasonlót keres elsősorban orálra és/vagy hokira Budapesten.
a este Egerből aktív férfi?? 40-es 50-es korosztályból!
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár