Sziasztok. Veszprémi passzív srácot keresek estere.
Debrecenben mélytorkoznék nagyfarku nagy makku pasit tövig , végig.
dughatsz is )
dughatsz is )
Sziasztok. Vasmegyében hoki partnert keresek , vagy aki kukkolná...
MA 19 órakkor a számba élvezne valaki ? Az se zavarna ha a párja nézné
Ma valaki kecskeméten lakáson szopna?
Ma este 8-9 körül Mosonmagyaróvàron valaki szopatna?
Átlagos, vagy kisebb mérettel rendelkező bi férfit keresünk, aki szívesen csatlakozna párosunkhoz. Ápoltság adott és elvárt.
Sziasztok. Hétfőn délelőtt Kanizsán aktív vagy uni pasik? Szopnék, dugatnám a fenekem többesben is.
Sziasztok!
Ma estére (03.06) keresem aktív partnerem Budapestről. Hely vagy autó szükséges részedről, 27 éves passzív vagyok. (Batthyány tér környékén lakom)
Ma estére (03.06) keresem aktív partnerem Budapestről. Hely vagy autó szükséges részedről, 27 éves passzív vagyok. (Batthyány tér környékén lakom)
Sziasztok. Szarvasi bi haver titokban?
Egerben keresek bi masszort.
Valaki?
21:30?
Kerekharaszti pihenő,torokrs venne egy 19/5-öst???
21:30?
Kerekharaszti pihenő,torokrs venne egy 19/5-öst???
Megyek még arra bocsi hogy nem sikerült
Türelmes aktív ma este Nyíregyen?
Még nem volt részem benne, de kipróbálnám milyen más farkát a számba venni. Volna valaki MOST a 4, 15 ker környékén esetleg, akinek van kedve megmutatni?
Most hajnalban, 03-04 ora között szopnék Bp-en. Köcsög vagyok!! Népligetnél a kondi gépeknél vagy a kutyaiskola mellett a bokorban. Vagy kocsidban is jó! No duma, jössz...már húzhatod is le a slicced, mehetünk a bokorba térdelek, vagy kocsidban is jó! Akár meg is baszhatsz, ha akarsz. Síkos és tág leszek. Kor, alkat mindegy! Köcsög vagyok!! Kívánom a faszt!! Írj és megbeszéljük, pontosan hol és mikor!
Van valaki autóval budán ?
Sziasztok!
Szopni szerető parterem keresem Baja és környékéről! Legyél igényes és ápolt. Szeress játszani a farokkal,ne réméljük meg Ha mélytorkozásra akad a pénisz. Ha kíván a popsid?. Az is lehetséges. Fiatal,jó képű szép eres intimmel rendelkezem.!
Szopni szerető parterem keresem Baja és környékéről! Legyél igényes és ápolt. Szeress játszani a farokkal,ne réméljük meg Ha mélytorkozásra akad a pénisz. Ha kíván a popsid?. Az is lehetséges. Fiatal,jó képű szép eres intimmel rendelkezem.!
Sziasztok, Délpesten valaki aki szívesen szopatna és vagy dugna?
Sziasztok! Ma délelőtt 10 körül valaki/k Pécsen?