Sziasztok! Szombat reggel 7 után a 17.ker találkoznék! Hely vagy kocsi kell
Ma napközben ráérünk. Elsősorban párt, másodsorban pasit keresünk, adatlapunk szerint
szopnék ma délelött Bugyi,Ócsa környékén.
Sziasztok Ajkán valaki?
Senki nincs ma éjszaka? Szopok. Szoptatok is ha kell. Baszható is vagyok. Ingyenes szex. Ha kell házhoz megyek most éjszaka. Lehetsz idős, nyugdíjas is vagy nagyon ducis, 140kg is. Meztelenül szexelhetünk. BUDAPEST
Szia.Ha delelőtt lenne kedved masztizni nálam szivesen latlak.Fehervar max 30
Most éjszaka, 01 óra után vagy hajnalban, 03-04 ora között szopnék Bp-en. Köcsög vagyok!! Népligetnél a kondi gépeknél vagy a kutyaiskola mellett a bokorban. Vagy kocsidban is jó! No duma, jössz...már húzhatod is le a slicced, mehetünk a bokorba térdelek, vagy kocsidban is jó! Akár meg is baszhatsz, ha akarsz. Síkos és tág leszek. Kor, alkat mindegy! Köcsög vagyok!! Kívánom a faszt!! Írj és megbeszéljük, pontosan hol és mikor!
Bp-en most szopnék 35 év feletti pasit. Autóban, szabadban is jó...
Sziasztok! Békés megyében valaki enyhe kalandra?
Heves, Nógrád, Borsod megye ?
Sziasztok!
Ma este 21 után keresem aktív partnerem Budapesten belül. 27 éves passzív vagyok. Hely vagy autó szükséges.
Ma este 21 után keresem aktív partnerem Budapesten belül. 27 éves passzív vagyok. Hely vagy autó szükséges.

7kerben valakinek 22 éves passzív? Hely van
20 éves vagyok passzív szűz vagyok szeretném elvesziteni az anális szüzességem 40 pluszos pasit keresek lehetőleg legyen 15+ cm farka nagyon szeretném elvesziteni mar es ki is vagyok ehezve írjátok levelet
Sziasztok bi srácot keresünk 45 éves korig aki tud fogadni hétvégén. Hetero fiúkat nem keresünk.
Nem alszik itthon ma a csajom, ha van kedved átt ugrani Solymárra ma akkor írj rám
Kölcsönös szopásra keresek ápolt pasit Pest és környékén
Halli ! Nógrád m, esetleg ki szopatna, dugna ? B, gyarmat+kornyek !

Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Ma este Mosonmagyaróvár környékén lenne aktív, aki sexelne? Passzív macis vagyok.