Nyiregyhazan , igényes összeszokott aktiv pasikat max 3-5 keresek bukakke partyra.
Igenyes passziv vagyok.
.
Igenyes passziv vagyok.
.
M1 valamelyik pihenő ? Tatabánya környékén dél körül valaki egy kis cumi?
Holnap reggel m3 autópálya pihenőben cumiznék! Kisbagi esetleg? Vagy a fóti auchan parkoló is jó nekem
Mostanában valaki Kondorosi uti kifolyónál?
Sziasztok! Ma este 18 óra után szopnék Székesfehérváron.
Ma délután Budapesten laza kalandra valaki? Hely van, de public is ok.
Mackós pasit szopnék.
szia
holnap? (Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2022. 03. 12. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 12. szombat 12:03
holnap? (Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2022. 03. 12. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délután Budapesten laza kalandra valaki? Hely van, de public is ok.
Ma van helyem ...
Pesten
Pesten
Ma közös hokizás, Fleshlight közös dugása, egyéb light bi játékok?
Holnapra, 13.-án estére dughato passzívat keresek. Marcaliban helyem van.
Ma este Egerből vagy a környékről férfias aktív bi pasi?
Sziasztok Szarvason bi haver?
Titokban
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. Videó, képek profilon
kölcsönös maszti orál most ?
Látom megint csak a duma van, szex nuku
Holnap reggel kb fél 9 körül az m3 autópálya kisbagi pihenőben a nyír1 felé vezető oldalon verni fogom a farkam a piszoárnál! Ha van kedved gyere és nézd meg,vagy segíthetsz is! Cserébe én is segítek rajtad akár szájjal is ha úgy akarod!
Sziasztok ismerkednék aktív nagyobb szerszámú pasival max 40 éves korig, szopni szeretnék főként ha érdekellek írj nyugodtan
sziasztok! tényleg nincs senki akinek helye lenne pesten s bevezetne bi kalandokba? közös varokverés, frotting a többi alakulna

sting2