Titokban
Sziasztok Szarvason bi haver?
Ma este Egerből vagy a környékről férfias aktív bi pasi?
Holnapra, 13.-án estére dughato passzívat keresek. Marcaliban helyem van.
Ma közös hokizás, Fleshlight közös dugása, egyéb light bi játékok?
Ma van helyem ...
Pesten
Pesten
szia
holnap? (Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2022. 03. 12. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 12. szombat 12:03
holnap? (Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2022. 03. 12. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma délután Budapesten laza kalandra valaki? Hely van, de public is ok.
Mackós pasit szopnék.
Ma délután Budapesten laza kalandra valaki? Hely van, de public is ok.
Sziasztok! Ma este 18 óra után szopnék Székesfehérváron.
Mostanában valaki Kondorosi uti kifolyónál?
Holnap reggel m3 autópálya pihenőben cumiznék! Kisbagi esetleg? Vagy a fóti auchan parkoló is jó nekem
M1 valamelyik pihenő ? Tatabánya környékén dél körül valaki egy kis cumi?
Nyiregyhazan , igényes összeszokott aktiv pasikat max 3-5 keresek bukakke partyra.
Igenyes passziv vagyok.
.
Igenyes passziv vagyok.
.

Siófok környéke,aktívok?
Békéscsaban térdelnék tele szájjal méretes aktív dominans pasi előtt. Én biszex pasi vagyok. Alazz, szopass keményen. Domina nőt, pàrt is keresek. Üzenetben adok telszamot. Telon is alazhatsz.
Ma reggel Pestivel taliznék.
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék, viszonzást nem várok! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Balatonmária-Marcali környékén közös farokverés?