Most szopatnek Aszodon automban.
33 eves,aktiv macis vagyok.
33 eves,aktiv macis vagyok.
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj! Szopatni, szopni, dugatni is szeretek!
Orálmániásként keresek partnert! Helyem van Tökölön!
Szerda délutánra aktív pasik? Keszthely és Hévíz környéke? Imádom a spermát minden mennyiségben. Többesben is benne lennék!
Mackós pasit szopnék.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező biszex párt vagy biszex férfit keresek. Fiatal/fiatalos, sportos, igényes partnereket keresek teljes diszkréció mellett!

Sárvári fürdöbe, esti fúrdőzésre keresünk potens nagyfarkú sportos pasikat cuckoldra. Szerdára, csütörtökre.16.17.ére Leveleket várjuk, nem hozzászólásokat.
T & P
T & P
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környéke? Aktív férfiakkal ismerkednék, szexelnék!
Sziasztok,
Ma este valaki? 30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, bi Uni, biztonságosan minden érdekel. Helyem van Szentendrén.
Ma este valaki? 30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, bi Uni, biztonságosan minden érdekel. Helyem van Szentendrén.
Hali! Ma délután valaki Velence környékén?

Idősebb pasi társaságát keresem minden jóra.
Helyem van Siófok közelèben.privátban keres.
Helyem van Siófok közelèben.privátban keres.
Debrecenbe ismerkednék !
Pápa és 50km-es körzetében lenne olyan srác aki talizna ma vagy holnap? Helyem van, de utazni is tudok
kíváncsi heterók és aktívak előnyben

Eger Salgótarján vonzáskörzetében valaki normális férfias bi pasi? Hatvan, Ózd, Gyöngyös is oké! Légy férfias, és üzenj magán üzenetben!
Fiatal(18-22 éves)lányos srácot szopatnék!
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Szegeden most valaki?
Valaki aki szívesen szopatna és vagy dugna?
Hétköznap van délelőtt helyem 18 kerben.
Hétköznap van délelőtt helyem 18 kerben.
Szexelni, nem áémodzni