Budapest senki most?
Sziasztok.Bi haver titokban Szarvason?
Srácot keresek Gyál környékén minden jóra,ducis alkatúak előnyben.
Üdv szőlő gazda van it közötünk? Lene párkérdésem.privátba
Sziasztok! Szűz fiatal fiú nagyfarkú srácot keres 25-50 ig Budapesten
Bp, 15-16-17 ker
Este autós találkozáshoz keresek fiatal helyes srácot, aki a számba adja és utána meg is dug!
Ha kedveled a lycra nadrágot és a női bugyi is izgalomba hoz, akkor abba megyek! Szopass és dugj meg!
Csak fiatal, helyes, nem kövér srácot keresek!
Este autós találkozáshoz keresek fiatal helyes srácot, aki a számba adja és utána meg is dug!
Ha kedveled a lycra nadrágot és a női bugyi is izgalomba hoz, akkor abba megyek! Szopass és dugj meg!
Csak fiatal, helyes, nem kövér srácot keresek!
Sziasztok!
Ma estére (03.15) keresem aktív partnerem Budapesten belül. Hely vagy autó szükséges részedről. Szopnék és anális is mehet.
Én 27 éves helyes passzív vagyok.
Ma estére (03.15) keresem aktív partnerem Budapesten belül. Hely vagy autó szükséges részedről. Szopnék és anális is mehet.

Szoptassa meg a szám Valaki!
Most?
Sziasztok,ma este Tata-Tatabánya környékén valaki?20 éves tapasztalatlan,normàl alkatú bi srác vagyok,legfőbbképp kölcsönös orálba lennék benne.Helyem nincs viszont utazni tudok.
Most vki kozos hokira es oralra? Bp es kornyeke! Irj privatban!
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Itt vagyok a Gárdonyi nudin
Lenne valakinek kedve kukkolni vagy velem masztizni?
Privátba irj!
Lenne valakinek kedve kukkolni vagy velem masztizni?
Privátba irj!
Budapesten keresek ma estére pasit, pasikat. Nagy szerszám előny. Bi és kíváncsi is lehetsz. Kulturált hely ok, 2. kerületben.
Budán most keresek, aki szeret szopni, szopatni, dugi vagy ujjazni!
Ej ha

Ketten keresünk pasik ma estére … gátlástalanul baszni akaró bi vagy kiváncsi hetero pasit… kisebb buli a cél. Élvezzük egymást. Írj üzenetet , vibert és gyorsan le tudjuk beszélni , hogy itt legyél te is. Hmmm
szeretek szopatni
Hol és mikor?
(Ez egy válasz Fransesk04 üzenetére (2022. 03. 15. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt olyan akit kukkolhatnék ma?
Fejér megyén belül!
Levelet írj.
Fejér megyén belül!
Levelet írj.