Győr és környéke valaki aktív?
Kiskunfélegyházán és környékén valaki most egy orálra? Kit lehetne most leszopni? Helyem van! Csak az írjon, aki tud is jönni!
Kifutó végénél szopás érdekel valakit?
Holnap délelőtt szegeden leszek, valaki szopatna?
Budapesten ma estére keresnék férfi partnert laza kalandra. Hely megoldott.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Pasit keresek Pécsen, aki dugná a fenekem (nem kölcsönös, csak Te engem).
Független vagyok, helyem van. Diszkréciót garantálom!
Független vagyok, helyem van. Diszkréciót garantálom!
Jopfarku pasit keresek sok spermaval aki szopatna.Nyiregyházi vagyok hely van.ma estere
.
.
Sziasztok! Reptéri kifutó végénél szopnék. Valaki?
Szombaton délután a komáromi szaunában ismerkednénk bi fiúval. Hármas szexre.
sráccal titokban valami? sokat vagy kanosan?
haverság extrával?
szopnék ha érdekelne
haverság extrával?
szopnék ha érdekelne
Szopnek szopatnek Bp írj
Szegeden szopnék és perverz dolgok is be jönnek !
Sziasztok! Kezdő aktív tini vagyok méretes, 22/6cm-es farokkal! Szívesen kényeztetnék valakit
Megbizhato,apolt,igenyes,hellyel rendelkezo bi ferfit keresek. Salgotarjan,Eger ,kornyeke.
Fiatal, tiszta, borotvált fiú megdughatna Szegeden. Szívesen le is szopnám. Jó lenne, ha képet tudna küldeni előtte legalább a farkáról. Hely kell.
Győr-Budapest vonalon, de helyem nincs hozzá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 14:54
Törölt felhasználó (4663625)

Hol?
Holgyekhez parokhoz csatlakoznek aktiv vagyok bp-n
Hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 14:45
Törölt felhasználó (4661738)

Holnap délelött szopnék, csakis egyoldalúan, több órán keresztül. Helyed legyen.
Holnap délelött szopnék, csakis egyoldalúan, több órán keresztül. Helyed legyen.