Szép test-szép farok-gyönyörű popsi, hasznalható?
(Ez egy válasz blowjob23 üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 20:49

Kiskunfélegyházán és környékén valaki most egy orálra? Kit lehetne most leszopni? Helyem van! Csak az írjon, aki tud is jönni!
Körülmetélt partnert keresek.
Maglód, Nagykáta, Hatvan háromszögben keresek megbízható, ápolt partnert.
Kis ribanc szerepbe bújnék! Szopass használd a szám a nyelvem!
Ráckeve környéken valaki??
hali!helyem van... laza kaland ?
A lènyeg lemaradt
eger ès környèke
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 22:40

Törölt felhasználó (4656989)

Sziasztok holnapra keresek reggeli napmözbeni talàlkàra egy aktiv bisex fiut.èn nős 40 es mackós passziv oldalt szerető fiu vagyok.nàlad vagy az autómban.
Sziasztok holnapra keresek reggeli napmözbeni talàlkàra egy aktiv bisex fiut.èn nős 40 es mackós passziv oldalt szerető fiu vagyok.nàlad vagy az autómban.
Keresek hellyel rendelkező passzívat, aki szeret orálisan kényeztetni. Nem gond ha kezdő.
Győr és környéke valaki aktív?
Kiskunfélegyházán és környékén valaki most egy orálra? Kit lehetne most leszopni? Helyem van! Csak az írjon, aki tud is jönni!
Kifutó végénél szopás érdekel valakit?
Holnap délelőtt szegeden leszek, valaki szopatna?
Budapesten ma estére keresnék férfi partnert laza kalandra. Hely megoldott.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Pasit keresek Pécsen, aki dugná a fenekem (nem kölcsönös, csak Te engem).
Független vagyok, helyem van. Diszkréciót garantálom!
Független vagyok, helyem van. Diszkréciót garantálom!
Jopfarku pasit keresek sok spermaval aki szopatna.Nyiregyházi vagyok hely van.ma estere
.
.
Sziasztok! Reptéri kifutó végénél szopnék. Valaki?
Szombaton délután a komáromi szaunában ismerkednénk bi fiúval. Hármas szexre.
sráccal titokban valami? sokat vagy kanosan?
haverság extrával?
szopnék ha érdekelne
haverság extrával?
szopnék ha érdekelne