Kaposvár környékén keresünk bi fiút mind 2önk örömére mi hamarabb
Sziasztok,
Holnap este diszkrét kaland? Biztonságosan minden érdekel. Helyem van Szentendrén.
Holnap este diszkrét kaland? Biztonságosan minden érdekel. Helyem van Szentendrén.
Holnap?
Győr?
Valaki a hétvégén?

Pasit keresek Pécsen, aki dugná a fenekem (nem kölcsönös, csak Te engem).
Független vagyok, helyem van. Diszkréciót garantálom!
Független vagyok, helyem van. Diszkréciót garantálom!
Békéscsaba, Budapest, M0 ás környékén szopatnék szopnék
Fiatal srácot keresek közös hokira autóban vagy a szabadban Budapest környékén
Péntek-Kedd késő este vagy Szombat-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 41 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 41 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok!
Keresünk ma estére Bi pasikat, Bi párokat most Székesfehérváron!
Tényleg Bi pár, Bi pasi!
Helyünk van,rövid ideig, most rögtön!
Puszi: Petra&Gábor
Keresünk ma estére Bi pasikat, Bi párokat most Székesfehérváron!
Tényleg Bi pár, Bi pasi!
Helyünk van,rövid ideig, most rögtön!
Puszi: Petra&Gábor
Egerből vagy a környékről bi aktív férfi ma este?
Ma este autóban szopnék aktív srácot (Batthyány tér környékén lakom). 27 éves ápolt, passzív vagyok.
19 óra felé XI ker Kondorosi uti kifolyónál Dunapart?
Ha szopnak szopatnàl.irj
Orál kaland valaki ma este? Fejér megyében?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben kukkolni, masztizni várok srácokat. Kocsiban vagyok
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Debrecenben keresek kezőként vékony pasit! Írj!
Ma valaki leszophatna stb. Spermát adok ha jó vagy.