Budapesten keresek mára férfi partnert. Hely. van, de lehet szabadban is.
Sziasztok BP 17.ker ma reggel találkozunk?
Bács megye délirészén valaki .
Ribi szerepbe bújnék!
Fiatal(18-22 éves)lányos srácot keresek aki szívesen szopna csajosan beöltözve,viszonzás nélkül!
Ismerkednék 50 feletti érett férfival,aki használná számat,nyelvemet ,hosszabb távon is viszonzás nélkül Budapest és Pest Megyében !Fokozatosan mindenben benne lennék mint passzív !Helyem sajnos nincs ,utazni tudok !
Szia! Én tatabányai vagyok. Szívesen benne lennék rendszeres dolgokban. Ha gondolod keress nyugodtan.
(Ez egy válasz Tomika86 üzenetére (2022. 03. 26. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 26. szombat 21:24

Gondolkodok ilyen közös hoki kicsi bekapás stb dolgon Tatabánya.......a közeljövöben
69 es most Budaörs? helyem van, fiatal pasikat nem keresek
Gondolkodok ilyen közös hoki kicsi bekapás stb dolgon Tatabánya.......a közeljövöben
Győr valaki? Nyitott vagyok.
Szép estét
Ma este?

Ma este?

Egerből vagy a környékről bi aktív férfi ma este?
Sziasztok,
Ma este valaki? Biztonság fontos, diszkréció adott és elvárt
Helyem van Szentendrén
Ma este valaki? Biztonság fontos, diszkréció adott és elvárt

Nyiregyen szopnák pasit aki számba élvezne
csak akkor ha nyiregyen van helyed

Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Nyiregyen aktiv jomèretű pasit szopnék.
.
.
Pesten nagyfarkú pasi mostanában aki aktív??
Budapesten ismerkednék, passzív ként keresek főként a szopás érdekel, 22 vagyok és max 40ig keresek
Budapesten vagy Pest megyében viszonzás nélkül orálisan kielégítenék korrekt, ápolt urat, pasit, srácot. Hely jó lenne, de kitalálhatunk valami egyéb helyszínt is. Ha a szimpátia kölcsönös, akkor rendszeresen, hosszabb távon is szívesen megtenném. Ha esetleg van barátnőd, feleséged és érdekli a dolog, akkor nyugodtan végignézheti vagy beszállhat. Nem azonnalra és nem mindenáron keresek partnert és csak kultúráltan.
Hali, pest megyében keresek párt, pasit, nőt.
Biszex párokhoz is csatlakoznék!
21éves helyesnek mondott 17cm intimmel rendelkező srác vagyok! Helyem nincs, utazni tudok! Többi privátban!
Biszex párokhoz is csatlakoznék!
21éves helyesnek mondott 17cm intimmel rendelkező srác vagyok! Helyem nincs, utazni tudok! Többi privátban!