Debrecenben mélytorkoznék akár nagyfarku nagy makku pasit tövig , végig.
dughatsz is )
dughatsz is )
Debrecenben laza autós?
Na ,akkor mégegyszer ,
ma du. -tán ,vagy inkább este, fius kalandot valaki ?
Engem izgat fiuval cßók =)
ma du. -tán ,vagy inkább este, fius kalandot valaki ?
Engem izgat fiuval cßók =)
Ma délután, kora este Balatonfüred vonzáskörzetében keresek szexpartnert! Hölgyet, párt vagy pasit.
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Fiatal srác ma Gyál,Vecsés környékén?
14ora felé pest és környékén nagyfarkú pasi közös masztira kocsival??
Bp-n holgyekhez parokhoz csatlakoznek aktiv vagyok
Ma délután. Vas megyében, hölgyet, párt, vagy férfit keresek.
Nagyfarku aktiv aki szopatna rendszeresen?
Délelőtt Budán , dáéután kora este Balatonfüred környékén keresem szexpartnerem!
Hello
Hatvan, Gyöngyös környékén szopnék mai nap, kocsiban.
Hatvan, Gyöngyös környékén szopnék mai nap, kocsiban.
Ma délelött valaki BUdán?
Gyöngyös vagy környékén keresek megbizhato partnert akár töb alkalomra is
Miskolc környékén esetleg ma? Helyem nincs.
Sziasztok!
Ma valakinek lenne kedve fogadni egy kezdőt Nagykáta vagy Cegléd környékén?
Ma valakinek lenne kedve fogadni egy kezdőt Nagykáta vagy Cegléd környékén?
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék. Viszonozhatod, de akkor légy tisztában vele, hogy egy műtét miatt nincs gecim! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én közben a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek jövőhéten délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.