Sziasztok. Passzivkent keresnek 13. Vagy 4.kerben ma valakit hellyel
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok! Holnap zala és veszprém megyében szopnék akár viszonzás nélkül is. Átlagtól nagyobb méret előnyben.
Mármint dugatnám
(Ez egy válasz Cucktomy üzenetére (2022. 04. 09. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Èjszaka folyamán szűk popsim divatban nyalatnám autóban
Vékony testalkatú pasit szopnék,meg is dughatsz.Helyem van.
sziasztok!
Most este bp 4-15 kerület környékén autóban szopnék egy fiatal aktív srácot. Ha kedvünk hozza, szex is lehet.
Igényes, helyes srác van most???
Most este bp 4-15 kerület környékén autóban szopnék egy fiatal aktív srácot. Ha kedvünk hozza, szex is lehet.
Igényes, helyes srác van most???
Vasárnap délután Óbudán, a Kalap utcai uszoda környékén valaki autós orálra? De, ha van helyed,szívesen utazom is.
Miskolcon ma este szívesen leszopok valakit a népkert környékén. Ha szimpi, és szeretné, meg is dughat.
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni srác?
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék. Viszonozhatod, de akkor légy tisztában vele, hogy egy műtét miatt nincs gecim! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én közben a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Sziasztok! Most kint vagyok a nyéki tónál még kb. fél óráig. Ha valaki használná a számat, vagy a fenekemet, jöjjön.
Sziasztok! Ma este is fogadnank bi pasit orális játékokra. Csak aki eljon az írjon!!
Helló! Én szìvesen odaadnám!
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 04. 09. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit szeretnél kipróbálni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 09. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 09. szombat 19:01
Törölt felhasználó (4411062)

Sziasztok!
Ma estére keresek, kedves, tapasztalt srácot akivel bevezető jelleggel próbálhatnék ki dolgokat, helyem sajna nincs.
Buda előny. Köszi!
Ma estére keresek, kedves, tapasztalt srácot akivel bevezető jelleggel próbálhatnék ki dolgokat, helyem sajna nincs.
Buda előny. Köszi!
Sziasztok!
Buda előny. Köszi!
Buda előny. Köszi!
Pestmegyében keresek közös hokira max 30 éves korig hely van
Nyiregyhazan aktivat keresek aki keményen szopatna.
Igényes passziv vagyok.
.
Igényes passziv vagyok.
.
Helló kinek verhetném a farkát?
Valaki mostanában Kondorosi ut végénél Dunapart?