Nyiregyhazi nagyméretű aktivat keresem.
Igènyes bi pasi vagyok.
.
Igènyes bi pasi vagyok.
.
Zalában hellyel vagy kocsival valaki? Benne vagyok minden jóban, kezdő huszonéves vagyok
Győrben most valaki?
Keresem azt az idős urat aki szeret masztizni, szereti a kézimunkát közösen vagy akár egyoldalúan. III.ker vagy XII.ker előnyben. Ha nagy makkal, vagy kimondottan görbe, esetleg bőfitymával rendelkezel előnyt jelent!
Ma napközben szopnék szép kemény faszt végig, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén
Ráckeve környéke
Ma esetleg tali ? Nyék környékén.
Bocsánat hétfőn re gondoltam
(Ez egy válasz bifiu1102 üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 10. vasárnap 06:24

Sziasztok holnap kedden taliznék Debrecenben helyem van ápolt macis alkatú bi srác vagyok!
Holnap kukkolnèk egy masztit.
Sziasztok! Hatvanba, vagy környékén keresek uni, bi partnert nem egyszeri alkalomra 40 felett!
Sziasztok! Valaki leszopna most Pécsen ?
Sziasztok holnap kedden taliznék Debrecenben helyem van ápolt macis alkatú bi srác vagyok!
Sziasztok
Budapesten fiatal vékony srácok keresek,légy borotvált és ápolt
Budapesten fiatal vékony srácok keresek,légy borotvált és ápolt
hármasra keresünk vékony vagy átlagos pasit
Nem kövér fiút szopatnék, leszopnék.
Helyem van, Vecsés-Cegléd vonal vonzáskörzetében utazhatok is.
Helyem van, Vecsés-Cegléd vonal vonzáskörzetében utazhatok is.
Pécsen szopatna/dugna most vki?
Hely, diszkrecio van.
Uzenetet irj!
Hely, diszkrecio van.
Uzenetet irj!
Budapesti aktiv/uni hellyel?
Nézem egy ideje a fórumot. Néha írok, hogy mikor érek rá. Persze nem lehet mindig összehozni, sót az értesítések is sokszor késnek így nem igazán jön létre a tali. Szeretném kényeztetni egy másik srác farkát. Kézzel, szájjal. Írj rám, megadom az email címem és minden továbbit megbeszélünk. Pest megye. Dunakeszi, Fót.
Sziasztok. Passzivkent keresnek 13. Vagy 4.kerben ma valakit hellyel
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.