Esztergom környékén kíváncsi hetero farkat verne, cumizna.
13kerbe biszex pasi?
Dorogon szopnék vékony testalkatú pasit, meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Srác masztira, kukkolásra? Hátul állok, szürke autóval
Egyoldalúan szopnék, spermas, pisis játék érdekelne ma este, vagy a hétvégén. Oral többeshez is csatlakoznék. Bp.
Sziasztok! Hosszú hétvége alatt lenne kedve valakinek talizni?
Egyelőre bármelyik nap jó, a többit megbeszélhetjük privátban.. Helyem Pápán van, de max 50-60km-t utazom is, ha úgy alakul. Főleg unit vagy aktívat keresek, de attól még passzívak is nyugodtan írhatnak
Ha kíváncsi hetero vagy, és érdekel a dolog, mindenképp írj..!

Szombaton egész éjjel ráérek. Szívesen szopnék egyoldalúan valakit, akinek lenne helye hozzá, és nála maradhatnék reggelig.
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj!
Izgalmakért vidékre is elmegyek.
Izgalmakért vidékre is elmegyek.
Én se vagyok messze. Hárman egy közös hoki?
(Ez egy válasz tentamen üzenetére (2022. 04. 15. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Adatlapom szerint keresgélek, Heves megyében és a környéken .
Debrecenben férfias pasival masztiznék illetve szopnám kényeztetném.
Sziasztok. Körmend és Szombathely környékén keresek bi hölgyet,párt, esetleg pasit.
Szia, holnap egész nap ráérek Jászberényben. Ha gondolod írj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 15. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 15. péntek 08:08
Törölt felhasználó (4656492)

Ma délutáni órákban Jászberény, Hatvan, Aszód környékén közös maszti, vagy ki cumizna esetleg?
32, 189, 86 bi srác, jó mérettel kiváncsi heteró vagy bi pasit keres közös skype faszveréshez. Vegyél fel, ha érdekel: live:.cid.9ebcb5d125ea1f7b
Ráckeve környéken valaki hely van
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Ma délutáni órákban Jászberény, Hatvan, Aszód környékén közös maszti, vagy ki cumizna esetleg?
Holgyekhez parokhoz csatlakoznek aktiv vagyok bp .-n hely szukseges
Hétvégére keresek orális játékokra partnert! Helyem van, utazni nem tudok
Ma éjszaka Pesten nem ugrana fel egy gátlástalanul kefelni vágyó jó faszu csávó ? Gyere, helyem van. Belváros