Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környékéről keresek rendszeresen szopható pasikat. Jól dugható a popsim akár többesben is. Imádok spermát nyelni minden mennyiségben. Hely kellene vagy a szabadban.
Szopnék gecit nyelnék egyoldalúan. Nagykanizsa mellett hely van délutánig.
Sziasztok Veszprém környékén igényes pasit szopatnék.
Olvasd el kit keresünk meg olvasd el a sajátodat. És még mi vagyunk szánalmasak? Értelmezz inkább!!!
(Ez egy válasz gruppenpartiba üzenetére (2022. 04. 17. vasárnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 17. vasárnap 16:49

Inkább válaszolnátok a levelekre,amiket írtam nektek. Azt még ti keresgéltek??? Szánalmasak vagytok,azzal a 4-5 regisztrációtokkal!!!
Van kedved valakinek most kalandozni? Van helyem.
Holnap napkozben Nagykanizsa környéken szopatnek hely kell szeresd a vastag faszt és nyele le !
Holnap délután igényes budapesti urat, urakat szopnék!!!
Pesten biszex fiuk?
Kipróbálnám a szexet pasival, én lennék a csaj szerepében.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok
Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok

Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Valaki arcon locsolna most?? Nagyfarkú pasit keresek szabadban....
Sziasztok.
Uniszex biszex.
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni spermát.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni is tudok.
Bi férfitagú pár?
Uniszex biszex.
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni spermát.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni is tudok.
Bi férfitagú pár?

Törölt felhasználó (4661789)

18 vagy pluzsszos mèretű aktiv pasi?? Közös hoki??pest vagy környékén??
18 vagy pluzsszos mèretű aktiv pasi?? Közös hoki??pest vagy környékén??
Ma este nagyfarkú pasi aki szopatna?
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Ki szopatna ma? Kocsiban vagy nálad.
Nos! Ma ki élvezkedne este?
Sziasztok! Békés megyében keresem igényes fiatalos partnerem. Írj privátban, hogy mi a vágyad!

Sziasztok! Békés megyében keresek igényes fiatalos partnerem. Írj privátban, hogy mi a vágyad!

Pápa +50-60km ma valaki?