Barátomat keresm akit szophatnék akár rendszeresem is.
Holnap délután Vas megyében valaki?
Dorogon szopnék vékony testalkatú pasit, meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Szolnokon szabadban valaki hokira?
nekem a külső, életkor nem számít, csak a higiénia.
nekem a külső, életkor nem számít, csak a higiénia.
Igényes budapesti urat szopnék ma délután!!
Holnap Debrecen Vekerin térdelnék 8-9között irj ha jössz.
Sziasztok szívesen ismerkednék idősebb pasikkal 40 pluszosokkal írjatok nyűg teljesen szűz vagyok anyit tudni kell várom a leveled
vékony pasit szopnék akár rendszeresen is.diszkrécio fontos!
Ma estére szopatómat keresem.

Sziasztok! Tapolca környékén keresek egy szép farkat amit szophatok és a popsimba élvezne! Akár kocsiban sötétbe,vagy a természetben,erdőben!
Mosonmagyaróvár-Győr környékén ma valaki? Masszázst is nyújtok extrákkal.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környékéről keresek rendszeresen szopható pasikat. Jól dugható a popsim akár többesben is. Imádok spermát nyelni minden mennyiségben. Hely kellene vagy a szabadban.
Szopnék gecit nyelnék egyoldalúan. Nagykanizsa mellett hely van délutánig.
Sziasztok Veszprém környékén igényes pasit szopatnék.
Olvasd el kit keresünk meg olvasd el a sajátodat. És még mi vagyunk szánalmasak? Értelmezz inkább!!!
(Ez egy válasz gruppenpartiba üzenetére (2022. 04. 17. vasárnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 17. vasárnap 16:49

Inkább válaszolnátok a levelekre,amiket írtam nektek. Azt még ti keresgéltek??? Szánalmasak vagytok,azzal a 4-5 regisztrációtokkal!!!
Van kedved valakinek most kalandozni? Van helyem.
Holnap napkozben Nagykanizsa környéken szopatnek hely kell szeresd a vastag faszt és nyele le !
Holnap délután igényes budapesti urat, urakat szopnék!!!