Szekszárdon szopatnek van valaki aki raér leszivhatna
Sziasztok,
Ma vagy holnap este valaki?
Ma vagy holnap este valaki?

Férfias, értelmes, nem túlsúlyos és diszkrét 30-as hasonlót keres orálra és/vagy hokira Budapesten.
Budapesten most valaki? Van hely.
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam (Vas, Zala)
Bükfürdő?

Aszodon most szopatnek.
33 eves,macis aktiv vagyok.
33 eves,macis aktiv vagyok.
Budán tudok fogadni!
Nyiregyházán szopnék méretes farkú pasit.
Fóti vagy Dkeszi Auchannál szopnék mostanában
Kocsiban...

Hello!
Budapesten vagy környékén keresek nagy mérettel (min. 20cm vagy felette) rendelkező fiatal srácot aki előtt térdelhetnék. Egyeztessünk előtte.
Budapesten vagy környékén keresek nagy mérettel (min. 20cm vagy felette) rendelkező fiatal srácot aki előtt térdelhetnék. Egyeztessünk előtte.
Sopronban leszopnék most valakit.
Tele faszu kanos srác szájba kurhatsz most, úgy hogy lenylem ha számba sülsz el.
Tele faszu kanos srác szájba kurhatsz most, úgy hogy lenylem ha számba sülsz el.
Este végre jól esne kis élvezkedés!
Ma 22 óra utàn szép,vastag méretes faszt kiürítenék,vagy közös faszverés is lehet. Csak àpolt,igényes méretes farok érdekel.
Bp,Dél- buda,Velencei tó környéke.
Bp,Dél- buda,Velencei tó környéke.
Sziasztok! Békéscsabán és kōrnyékén keresek bi férfit, házaspárt diszkrét kapcsolatra.
Mostanában?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 11:30

Törölt felhasználó (4654535)

Ma délután ápolt srácot leszopnék egyoldalúan. Kocsiban, szabadban. Ügyes vagyok, próbáld ki
!

Valaki most kozos hoki? Debrecen , nyiregyhaza kornyeke?
Veszprémi srác ma este?
Maglódon este valaki egy orál?