Sziasztok! Mi normális kicsit teltebb ápolt 30 éves pár vagyunk! És keresnénk egy bi fiút minden ott van az adatlapon ! Akinek van kedve ma este talizni Debrecenben az írjon Viber számot fogunk kérni és oda majd képet is ha nincsen vagy nem szeretnél képet küldeni vagy nem érsz rá ma este ne írj ! Szép napot !
sziasztok
43 éves pasi vagyok keres urakat egy kellemes sorba szopatáshoz (gangbang) szexhez a reptér mögött szabadban lenne a helyszín 05.25 szerda délután 16-órától előre láthatólag . HA AZ IDŐJÁRÁS NEM KEDVEZ ÁTRAKNÁM AZ IDŐPONTOT Kérem csak olyan jelentkezzen aki valóban eljönne ! csoport elérhetősége SKYPE csoport https://join.skype.com/Hmyz0R33Kikk
A csoportba írjatok köszönöm !
43 éves pasi vagyok keres urakat egy kellemes sorba szopatáshoz (gangbang) szexhez a reptér mögött szabadban lenne a helyszín 05.25 szerda délután 16-órától előre láthatólag . HA AZ IDŐJÁRÁS NEM KEDVEZ ÁTRAKNÁM AZ IDŐPONTOT Kérem csak olyan jelentkezzen aki valóban eljönne ! csoport elérhetősége SKYPE csoport https://join.skype.com/Hmyz0R33Kikk
A csoportba írjatok köszönöm !
A estére Vas megyében valaki?
SZEKSZÁRDON valaki??
Hétfő délelőtt nagyfarkú bi pasi?
Budapesten most? Hely ok, de szabadba is jó.
Hetfő kora hajnalba talizna valaki Debrecenbe ???
Irtam privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 06. péntek 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 06. péntek 11:03
Törölt felhasználó (4121152)

Pásztó, vagy Nagyréde környéke szombaton? Mobilis vagyok!
Hetfo kora reggel valaki talizna ???
Szopni imádot keresek kover vagyok
Pásztó, vagy Nagyréde környéke szombaton? Mobilis vagyok!
Nem kövér fiút leszopnék vagy szopatnék.
Hely van, utazni tudok.
Hely van, utazni tudok.
Most valaki Halásztelek és környéké?
Sziasztok. Passzív pasi Bp mostanában? Írj priv.
Sziasztok! Mostanában szopatna valaki Győr környékén?
Debrecenbe valaki talizna most délelőtt ???
Holnap Baja környékén bi párt,vagy aktívot keresek.
Sziasztok!
Pápa-Ajka-Tapolca k. valaki?
Pápa-Ajka-Tapolca k. valaki?
Délpest vki?
Ma kora délutánra Egerben hellyel rendelkező szopató(ka)t keresek.