Holnap estére keresunk 2 fiu melle, 3-ik melytorkoztatni szerető kivancsi heterot vagy bi-t. Bp. 40 éves korig. Privatban
XVI. ker -ben valaki egy orálra?
Pipáznék
Pocakmentes debreceni srácokat
Pocakmentes debreceni srácokat
Ma valaki bp környékén szexre? Aktív is lehetsz(idősebb is akár)
Sziasztok!
Ma este (21 után) keresek aktív Bp-i partnert szexre. Hely vagy autó szükséges, esetleg szexmozi.
Én vékony 27 éves passzív vagyok.
Ma este (21 után) keresek aktív Bp-i partnert szexre. Hely vagy autó szükséges, esetleg szexmozi.
Én vékony 27 éves passzív vagyok.
Sziasztok Pápán esetleg lenne kedve valakinek megdugni alaposan egy ápolt sportos bi srácot? Lányok párok fiúk levét várom többes is ok nyitott vagyok mindenre ami jól esik!
13kerbe ki akar cumizni?
M44 cserkei pihenőben leszopnék egy farkat
Gardony?
Ma este Budapesten Oktogon/Király utca környékén valaki nem szopna le? Irjon privatban ram.
Írtam privátot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 11. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 11. szerda 21:46
Törölt felhasználó (1619322)
Ma este Budapesten Oktogon/Király utca környékén valaki nem szopna le? Irjon privatban ram.
Most esetleg aktiv pasi Vac kornyeken aki szopatna egyet ?
Fent vagy még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 11. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 11. szerda 21:53
Törölt felhasználó (4564862)
Írtam privátot.
Fent vagy még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 11. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 11. szerda 22:27
Törölt felhasználó (4660308)
Most esetleg aktiv pasi Vac kornyeken aki szopatna egyet ?
Reggel valaki egy fiatal passzivat használna?
Olyan normális ,jó fej pasit keresek aki kiveretné a nagy farkam egy mű puncival!hely szükséges.levélben várom a válaszokat.köszi.
Ma délelőtt 10 től 14 óráig keresek pesten férfit vagy meleg párt orál , nyalás stb hellyel rengelkezöt
Meztelenkednèk, nudiznèk holnap.Valaki csatlakozik?Bp. ès kke.
Halli ! Mai nap, volnanak aktiv pasik kik dugnanak, szopatnanak.? Hely kene ! B, gyarmat-Rétság környéke ,

Tripluxxx
Nikita