Sziasztok.Ma délelőtt Nyíregyházán valaki,aki szeret szopni?
kiváncsi hetero vagy bi pasit keresek aki kiprobálná milyen ha egy pasi veri vagy szopja...
Most reggel szívesen pipáznék Cegléden!

biszex part szopatnek dugnek
helyem kocsim van
irjatok
helyem kocsim van
irjatok
Sziasztok mai napra keresek jo farku pasit akki jol meg dugna,de szokható is vagyok, lehet bi pár is
Jo reggelt
Aktiv Nyiregyi pasi aki szopatna?
.
.
Péntek-Szombat késő este vagy Szombat-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Kiskunfélegyházán és környékén valaki akit most lehetne szopni? Helyem van! Az írjon, aki tud is jönni!
Miskolc-Nyékládháza.Ma este valaki?
Ma este vki Hatvan környékén?
Pápa és környékén valaki ma este?
Hely van, de utazni is tudok (max 50km)

Dorogon szopnék vékony testalkatú pasit, meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Kanos pasi veszprémben? Szívesen segítek kézzel, szopok
Budán szopatnék, szopnék, dugatnék, seggem ujjaztatnám, szeretem, ha tágítják!
Szia, beszélgetünk? Krisztián.
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 12. csütörtök 17:15

Budapesten ma szexre keresek férfit, inkább passzívat. Hely ok.
Budapesten ma szexre keresek férfit, inkább passzívat. Hely ok.
Ma valaki Bp?
Sziasztok
Szombati Sopron környéki kirucanáshoz bi aktív fiút keresünk. Jóképű intelligens bevállalós........... legyél. Mind két fél örömére.
Szombati Sopron környéki kirucanáshoz bi aktív fiút keresünk. Jóképű intelligens bevállalós........... legyél. Mind két fél örömére.
Sziasztok! Aktiv, jó farkú pasit keresek lehetőleg budán, vagy mindegy nekem ha pest csak legyen kocsid, mert úgy több időnk lenne, ha nem kell utazgatni...
Olyan férfit, vagy tagú párt keresek akit nagyon izgatnak a fiatal passziv kis ribis vékony fiuk.
Imádok szopni, szeretem az arcraélvezést, ha tetszünk egymásnak be is pucsítanám a vekony szűk fenekemet!!!! Este 8 utánra keresek!28 vagyok, de kb 17-18 nak néznek mindíg Írjatok ha van krdvetek egy kis finom kényeztetésbe részt venni!!
Olyan férfit, vagy tagú párt keresek akit nagyon izgatnak a fiatal passziv kis ribis vékony fiuk.
Imádok szopni, szeretem az arcraélvezést, ha tetszünk egymásnak be is pucsítanám a vekony szűk fenekemet!!!! Este 8 utánra keresek!28 vagyok, de kb 17-18 nak néznek mindíg Írjatok ha van krdvetek egy kis finom kényeztetésbe részt venni!!