Pest környékén fiatal macis srác lenne mára?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5-től masztira, kukkolásra várom a csatlakozni vágyó srácokat. Hátul leszek kocsival.
Budapesten ma du.?? Hely ok.
Ma délután helyel rendelkezem pasit párt keresek!
Ma bármikor fiút leszopnék vagy szopatnék.
Sziasztok!
Ma 17 óra utáni időpontban keresném partnerem közös hokizáshoz Budapesten, maximális diszkréció mellett.
Helyem sajnos nincs.
Ha esetleg érdekel, keress privát üzenetben, és megbeszéljük a részleteket.
Köszi és üdv,
B
Ma 17 óra utáni időpontban keresném partnerem közös hokizáshoz Budapesten, maximális diszkréció mellett.
Helyem sajnos nincs.
Ha esetleg érdekel, keress privát üzenetben, és megbeszéljük a részleteket.
Köszi és üdv,
B
Sziasztok Gyöngyös vagy környékén keresek bi pasit vagy párt
Veszprém megyében szopnék.
Macis pasit szopnék
Idősebb (elhanyagolt) urat keresek aki rendszeresen szopatna és dugna. Csók, smár, piss mindenképpen. Kisebb farok érdekel jobban.
Ma valaki? Bp
Èrden valaki? 20/5 uni
Mostanában aktív?

Kiskunfélegyházán aktívokat keresek most.
Srácok figyelem! A múltkori buli sikere után vasárnap megrendezzük újra a meleg/bi házibulit! Jelentkezni privátban tudtok!
Ma du 2-ig raerek pesten, legyen helyef
Valaki ma dél Bp. környékén?
41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Valaki szokta Csepelen szabadban verni?
Ma estere Nyiregyhazi pasi aki szopatna?
.
.