Nyíregyháza és környékén szopnek Pasit, vagy parhoz csatlakoznék mindkét fél örömére
Péntek délelőtt közös faszverés?hely szükséges.privátban írj!
Péntek délelőtt Szombathelyen szép farkat kényeztetnék. Hely van.
Miskolc és környéke,ma este valaki?
Olyan pasit keresek, akik ráér hétköznap akár délelőtt / kora délután is, megbeszéljük ki miben lenne benne és találkozna is.
Hely szükséges!
Hely szükséges!
Ma este aktív srácot szopnék és szex is érdekel. (Bp)
Helyem sajnos nincs, de akar autóban is benne vagyok, vagy megbeszéljük hol.
27 éves, vékony passzív vagyok
Helyem sajnos nincs, de akar autóban is benne vagyok, vagy megbeszéljük hol.
27 éves, vékony passzív vagyok
Sziasztok.péntek délelőtt nyékládháza környékén közös hoki?helyed legyen!privin írj
Sziasztok siófok és környékén szopnék, szeretné valaki megdugni a számat?
Szia Bene vagyok írj
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 19. csütörtök 16:48
Törölt felhasználó (3664632)

Sziasztok! Veszprém-Pápa-Győr vonalon kalandoznék szabadban
Ha érdekel, írj nyugodtan.. Kíváncsi heterók előnyben.!

Sziasztok! Veszprém-Pápa-Győr vonalon kalandoznék szabadban
Ha érdekel, írj nyugodtan.. Kíváncsi heterók előnyben.!

Péntek vagy szombatra keresek jó méretű aktív pasit pápa környékén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 17. kedd 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 17. kedd 12:22
Törölt felhasználó (4652774)

Sziasztok, ma este valaki? Olvass adatlapot
Hatvan és környéke akit szophatok? Helyem van.
Mostanában vagy este felé 4.ker valaki?
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Helló! Holnap délelőtt Gárdonyi nudira jön valaki? Ismerkedés?
Kit lehetne most megkukkolni maszti közben?
Állj meg a kocsim mellett,és megnézem most
Állj meg a kocsim mellett,és megnézem most
Szopatnék fót dunakeszi Újpest környékén.
Jelolj be és látod a képem.
Jelolj be és látod a képem.
Délpest környékén valaki mostanában?
Péntek, szombat este 11. Ker kölcsönös orál vagy hoki? Hely van.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.