Ma délután szopnék nagyobb méretű srácot. Helyem van.
Sziasztok!
Valaki kozos hoki?
Budapesten most napkozben, helyed legyen
Valaki kozos hoki?
Budapesten most napkozben, helyed legyen
Aki tud olyat, az nem titeket keres!
(Ez egy válasz Bihármas5967 üzenetére (2022. 06. 01. szerda 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 01. szerda 11:38

Sziasztok.
Biszex férfit keresünk hármashoz, aki tudja szopni magát.
Biszex férfit keresünk hármashoz, aki tudja szopni magát.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Szerda késő este vagy Csütörtök-Péntek kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Most Nagykőrösön valaki kölcsönösre?
Szerinted akkor kit?
Sose lehet tudni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 01. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 01. szerda 12:00
Sose lehet tudni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 01. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4121152)

Aki tud olyat, az nem titeket keres!
Üdv. Sülysáp környéki fiatal? Aki szeret szopni.
Csütörtökön (06. 02) délután a veszprémi Völgyikút Házban szaunázok. Ha van kedved és sportos alkatú bisex vagy csatlakozhatsz. Egyedül kissé unalmas...
Holnap reggel a dunakeszi Auchannál szopatnék. 7:00
33 éves,aktív bi vagyok.
33 éves,aktív bi vagyok.
Debrecenben passzív srác?

Ki szopatna ma Tatabánya, Tata környékén?
22 kerulet környékén bi srác kalandra?
Közös hoki kölcsönös orál Buda? Írj
M0 Szigetszentmiklós - XVII. ker irányába valaki mostanában
Kölcsönös élvezkedés is Budán este!
Sziasztok. Az elkövetkező hetekben hétköznap Mátészalka és Nyírbátor környéken vagyok. Szívesen szopnék rendszeresen egy szép ápolt faszt. Akit érdekel írjon rám.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok!
Anyagi segítségért cserébe szopásra kínálom fel a farkam, lehet másban is benne lennék. Írjatok bátran.
Anyagi segítségért cserébe szopásra kínálom fel a farkam, lehet másban is benne lennék. Írjatok bátran.
Vékony fiút szopnék, esetleg nyalnék.