Sziasztok junius 10en 17ora utan kaposvaron cumiznék, kor, alkat, méret nem számit, elony ha borotvalt a farkad smile 33 éves duci bi pasi vagyok
Sziasztok. Vasàrnap estére keresek passzív/uni sràcot Esztergom környékén. Kocsid legyen, hely megoldott. Többit privin.

Szopizásra jelentkezem!
Sziasztok!Veszprém környékén szopatnék!
Kecskemét-Solt. Aktív havert keresnek. Jópasi személyében. Feleségem jelenlétében is akár. Helyem van. .. keress privat. Vibered legyen , ha arcod nem vállalod akkor viszont nekeress
Vékony fiút szopnék, esetleg nyalnék.
Sziasztok!
Anyagi segítségért cserébe szopásra kínálom fel a farkam, lehet másban is benne lennék. Írjatok bátran.
Anyagi segítségért cserébe szopásra kínálom fel a farkam, lehet másban is benne lennék. Írjatok bátran.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok. Az elkövetkező hetekben hétköznap Mátészalka és Nyírbátor környéken vagyok. Szívesen szopnék rendszeresen egy szép ápolt faszt. Akit érdekel írjon rám.
Kölcsönös élvezkedés is Budán este!
M0 Szigetszentmiklós - XVII. ker irányába valaki mostanában
Közös hoki kölcsönös orál Buda? Írj
22 kerulet környékén bi srác kalandra?
Ki szopatna ma Tatabánya, Tata környékén?
Debrecenben passzív srác?

Holnap reggel a dunakeszi Auchannál szopatnék. 7:00
33 éves,aktív bi vagyok.
33 éves,aktív bi vagyok.
Csütörtökön (06. 02) délután a veszprémi Völgyikút Házban szaunázok. Ha van kedved és sportos alkatú bisex vagy csatlakozhatsz. Egyedül kissé unalmas...
Üdv. Sülysáp környéki fiatal? Aki szeret szopni.
Szerinted akkor kit?
Sose lehet tudni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 01. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 01. szerda 12:00
Sose lehet tudni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 01. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4121152)

Aki tud olyat, az nem titeket keres!
Most Nagykőrösön valaki kölcsönösre?