Péntek,szombat,vasárnap Szombathelyen valaki szexkalandra? Helyem nem lesz, kocsiban,szabadban is oké.
Ma délután 4-5-6 körül keresek aktív fiút Glory Hole-hoz a 11. Kerületben
Ma este Szolnokon nincs unatkozó passzív?
Kölcsönös vagy egyoldalú leszopáshoz keresek sok spermájú fiút.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Most Tatabányán valaki?Uni/passzivat keresek...ha irsz irj telefonszamot.
Ma estére keresek Bp-en bikát, kocsiban, szabadban, parkolóban

Sziasztok! Kíváncsi srác kipróbálná milyen szopni. Akár kölcsönösen is, XIII. kerület környékén valaki hellyel?
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik diszkrét szex kapcsit keresek várom fiúk párok lányok leveleit előre is köszönöm szépen!
Ma este még keresnénk egy bi passzív srácot Debrecenben akinek van kedved írjon kamusok kiméljenek szél napot ! Akkár egész éjjel re !
Most 11ker. Bocskai környékén van aktív srác?
Sziasztok! Fehérváron szopatnék!
Sziasztok parosunk ferfi tagját érdekelné milyen egy nagy vagy nagyobb farok látványa érintése. Illetve a közös hoki is működhet. Bp-est és környéke. Lenne érdeklőső. ( páros férfi tagja)
Nyiregyhazan nagymeretu aktiv pasi elott terdelnék
.
.
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n írj ha szopatnál egy jòt hely van.Napközben is
Szopnék ma Bp-n írj ha szopatnál egy jòt hely van.Napközben is
Közös orálhoz keresem partnerem péntek 9-11között kb. Soprontól Veszprémig. Kis kitérő nem gond

Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Győr - Móvár szopnék 1 jót
Csepeli idős van? 60 felett
Ma kora délután szopnék egy jót végig, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén.
Ki szeretnéd próbálni vagy szoptál már?
(Ez egy válasz Kiváncsibi üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)