Ma este bika meccs után?
Belvárosban vagyok, de szabadban, autóban is szívesen rosszalkodok.. esetleg kamionparkolóban valaki?

Pesten akad biszex pasi?
Ma este két bi pasi keres egy belevaló hölgyet harmadiknak. Nagykanizsán, hely van. Esti órákban kéne lenne a tali... Privibe írj

MeCcs után valaki?
Valaki leszopna? Tökölön helyem is van! Sajnos utazni nem tudok!
valaki siófok környékén?
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Most fiatal srác budapest közös hokira?
Ma este Budán szexelhetnékem van! Ha van kedved, írj!
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek megbizható, ápolt, nős férfit.
Mellékes a korod, méreted, alkatod, de légy igényes.
Nagy előny, ha formás, kemény, gecitől duzzadó farkad van.
Kölcsönös szimpátia esetén rendszeresen leszopnálak és nyelném a gecidet
Mellékes a korod, méreted, alkatod, de légy igényes.
Nagy előny, ha formás, kemény, gecitől duzzadó farkad van.
Kölcsönös szimpátia esetén rendszeresen leszopnálak és nyelném a gecidet

Ma délután lenne kedve egy nagyfarku vagy vastagabb mérettel rendelkezőnek megmutatni magát a parosunk ferfi tagjának és csak is neki?
Most 11ker Bocskai úton aktív srác van???
Ma vagy holnap délután Szombathely vagy vonzáskörzetében partnert keresek, pár vagy férfi?
Most,aktívhoz mennék,Szeged.
Sziasztok!
Férfias pasit keresek, hétfőre. 12-14 közötti BP 11-ker, - Budaörs környékén leszek. Szopni szeretnék egy szép faszt, viszonzás nélkül! Írj privátban.
Férfias pasit keresek, hétfőre. 12-14 közötti BP 11-ker, - Budaörs környékén leszek. Szopni szeretnék egy szép faszt, viszonzás nélkül! Írj privátban.
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt, pàrt. Bi pasi vagyok.
Vác Dunakeszi környékén valaki?
Sziasztok. Ma estére keresek autós passzív sràcot Esztergom környékéről. Hely van.

Szegeden,ma aktívot meglátogatnék,análra,orálra.