Szopnék 1 vagy több kemény faszt Győr környékén
Vasárnap-Hétfő késő este vagy Hétfő-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
13kerbe biszex fiuk???
Vékony pasit néznék maszti közben vagy szopnék ma autoban,szabadban,Pest megyében
Sziasztok
Lenne valaki akit lehetne ma kukkolni ahogy masztizik?
Fejér megye!
Privátba jelezz!
Lenne valaki akit lehetne ma kukkolni ahogy masztizik?
Fejér megye!
Privátba jelezz!
Kozos masztihoz(frottage), kolcsonos oralhoz keresek partnert 30 ás korosztalyig.
Sziasztok!
Szolnok és környéke biszex partnert keresek
siorac69@citromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 07. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 07. kedd 11:01
siorac69@citromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 07. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)

Sziasztok!
siorac69@citromail.hu
siorac69@citromail.hu
Tatabányán valaki?Uni/passzivat keresek...ha irsz irj telefonszamot.
Dugj szájba
Kipróbálnám milyen ha szájba dugnak( a fogsorom kivehető)
ha nem megy akkor szopnék 1 jót!
Kipróbálnám milyen ha szájba dugnak( a fogsorom kivehető)
ha nem megy akkor szopnék 1 jót!

Sziasztok,Monor környékén ismerkednék,helyem autóm van!Kezdő vagyok,de szívesen kipróbálnék ezt-azt!
Ma valaki debrecen környékén?
Ma este valaki a környékröl?
Miskolcon valaki? Hellyel?
Ma délután?
Ma délután?
2 bi pasit valaki megnézne maszti közben Marcali környékén?
Ma szopnék Ózd és környékén,ápolt,igényes férfit,én is ilyen vagyok.Kocsiban szabadban.
Srácot keresek holnap délelőttre.30 évesig. Békéscsaba és környéke
Közös hoki kölcsönös orál szájba élvezve
41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Bi férfi?
Holnap napközben Nyiregyházán leszek elérhető, aki szeretné ha a kezemmel/számmal segítenék rajta, írjon bátran :P