Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Tiszaújváros fürdő bihaver??
Üzenet privátba!
Üzenet privátba!
Ma napközben szopnék Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Pesti hellyel rendelkezőt keresek.
Egész héten keresnék Pápa és környékén férfias uni vagy aktív srácot
hely van (délelőtt is), de normális távon belül szívesen utazom is.. Lehetőleg 40 alattit keresek
kíváncsi heterók előnyben

Ma szívesen kényeztetnék ápolt férfit, van helyem.
Ma 11- ig Debrecenbe szopnék
Bő spermájú nem kövér fiút leszopnék.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Sziasztok.
Ma délelött Aszód, Gödöllő környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autós tali is megoldható.
Ma délelött Aszód, Gödöllő környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autós tali is megoldható.
Szombathelyen ma délelőtt szép farkat kényeztetnék. Hely van.
Ma Debrecen mellett lesz helyem fél kilenctöl tíz-ig szopnék pasi vagyok
Valaki most éjszaka megszoptatna vagy megbaszna a Népligetben?
veszprémi, környéki srácokkal, pasikkal ismerkednék!
Szombathelyen kedden délelőtt szép farkat kényeztetnék. Hely van.
Szolnoki helyel rendelkező fiatal srác van itt?

*Már mint én
Átlagos testalkatú,20 éves srác vagyok,természetes intim szőrzettel,kölcsönös orálra keresek partnert Tata környékén.Akár a fenekén is használható

Sziasztok!
Aktív partnert szopnék ma este Bp-en belül. 27 éves vékony, passzív vagyok. Helyem nincs, de autóban vagy nálad is oké.
Aktív partnert szopnék ma este Bp-en belül. 27 éves vékony, passzív vagyok. Helyem nincs, de autóban vagy nálad is oké.
Glory hole szopnek most nalam. Lehetsz hetero vagy bi. Gyere logasd at es dughatod is mar a szamat. Diszkret hely van. Lehettek tobben is.