64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Kocsim nincs, utazni csak a közelbe tudok, így elsősorban a szegediek érdekelnek és ebből a korosztályból valamint csak szopni szeretnék. Viszonozhatod, de akkor légy tisztában vele, hogy egy műtét miatt nincs gecim! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én közben a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Holnap délelőtt szívesen szopok ápolt farkat!Győr környékén!
Egy hónapig, (egy balesetből kifolyólag)" ágyhozkötött"lettem.Szívesen leveleznék, bárkivel, bármiről!
Fiúk, párok, lányok, várom a jelentkezéseteket! Üdv.
Fiúk, párok, lányok, várom a jelentkezéseteket! Üdv.
Hokiznék!
Üzeneteket privátban!
Üzeneteket privátban!
Most csömöri út környékén valaki?
Hatvanba valaki? Állandó partnert keresek!
Kölcsönös maszti, orál ápolt partnerrel most?
Most aktiv? 13.ker
Ma napközben szívesen kényeztetnék ápolt partnert.
Sziasztok,
fiatal sportos passzív srác vagyok. Szívesen szopnék idősebb(40+) férfit Budapesten. Helyem nincs de utazni tudok.Szabadba is ok ha tudsz jó helyet. Szép napot!
fiatal sportos passzív srác vagyok. Szívesen szopnék idősebb(40+) férfit Budapesten. Helyem nincs de utazni tudok.Szabadba is ok ha tudsz jó helyet. Szép napot!
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Tiszaújváros fürdő bihaver??
Üzenet privátba!
Üzenet privátba!
Ma napközben szopnék Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Pesti hellyel rendelkezőt keresek.
Egész héten keresnék Pápa és környékén férfias uni vagy aktív srácot
hely van (délelőtt is), de normális távon belül szívesen utazom is.. Lehetőleg 40 alattit keresek
kíváncsi heterók előnyben

Ma szívesen kényeztetnék ápolt férfit, van helyem.
Ma 11- ig Debrecenbe szopnék
Bő spermájú nem kövér fiút leszopnék.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.