Valakinek van kedve csatlakozni 2 bi pasihoz izgalmas kalandokra?
Ma valaki a szèpvölgyi parkolóban?
Hello! lenne kedve valakinek közös farokveréshez vagy lyukazáshoz? kíváncsi, férfias, fiatal srác vok
Kevés szabadidővel rendelkezek,de szívesen ismerkednék valakivel!Én kezdő kiváncsi heteró vagyok Monor környékéről, diszkréció és ápoltság alap és elvárt!
Közös hoki kölcsönös orál?. Buda írj
Bő spermájú nem kövér fiút leszopnék.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Tatabányán passziv ma este?
Ma este Szegeden szopnék! Meg is dughatsz
Szombat-Hétfő késő este vagy Szombat-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Budapesten 10-14-16 kerületben keresek ápolt pasit...hely szükséges.
Sziasztok! Daad Gathering fesztiválra jön valaki?
Sziasztok,
Ma este valaki?helyem van Szentendrén, biztonság,diszkréció adott és elvárt
Ma este valaki?helyem van Szentendrén, biztonság,diszkréció adott és elvárt

Szilvásvárad környéke?? Párok, hölgyek, passzívok??
Bicskén szopnék délelőtt a héten vagy Tatabányán
Budapest 4. kerület környékén ismerkednék.
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Kocsim nincs, utazni csak a közelbe tudok, így elsősorban a szegediek érdekelnek és ebből a korosztályból valamint csak szopni szeretnék. Viszonozhatod, de akkor légy tisztában vele, hogy egy műtét miatt nincs gecim! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én közben a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Holnap délelőtt szívesen szopok ápolt farkat!Győr környékén!
Egy hónapig, (egy balesetből kifolyólag)" ágyhozkötött"lettem.Szívesen leveleznék, bárkivel, bármiről!
Fiúk, párok, lányok, várom a jelentkezéseteket! Üdv.
Fiúk, párok, lányok, várom a jelentkezéseteket! Üdv.
Hokiznék!
Üzeneteket privátban!
Üzeneteket privátban!
Most csömöri út környékén valaki?