Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Hatvan és környékéről akit szophatok? Lehet kölcsönös is.Helyem van.
Üdv ma délután-estére keresnék aktiv perverz partnert a hátsóm meg dolgozasara hely van(5510)
Sziasztok! Ma délutánra-estére (júni19.) keresünk aktív, vagy aktív-uni kitartó, több menetet is bíró sportos férfit 30 és 50 között, szép nagy szerszámmal, hármas játszadozásra. Várjuk az üzeneteket. Óbuda
Sziasztok! Szarvasnál szopnék! Kis útszéli ribanc szerepbe bújnék! Gyere…
szopnék,masztit néznék ma Heves,Tenk,Dormánd,Besenyőtelek környékén
Berettyóujfaluban v környékén cumiztatnék ugy 7körűl!
szopatnék most, helyem van
Budapesten aktiv/uni pasit keresek, perv/dominans elony. Helyem nincs autoval mennek ma hajnalban
Győr most valaki? Szopnék
Budapesten ma ejszaka keresnek aktiv/uni partnert, dominans/perv hajlamu elony. En 180/92 sportos pici pocak es 30 vagyok. Hely nincs max az autom.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Szekszárdon szopatnek esetleg van valaki?
Cegléden szopnék egy jót!

Bp, Örs vezér tere ápolt pasi?
Nyiregyhazan aktiv aki szopatna?
Igenyes passziv vagyok
Szőrtelen nagyméret előny!
Igenyes passziv vagyok
Szőrtelen nagyméret előny!
Borsod megye
Holnap délelőtt pasit kényesztettnék, utazni tudok, helyem sajna nincs
Sziasztok!
Nagy lövő srácokat keresnék, akik megszopatnának, majd az arcomra lőnének egy hatalmasat.
Egyedül is jó, de többes is érdekelne. A méret nem fontos, csak sokat tudj élvezni.
Helyem van, de utazást is meg tudom oldani.
Írjatok bátran!
Nagy lövő srácokat keresnék, akik megszopatnának, majd az arcomra lőnének egy hatalmasat.
Egyedül is jó, de többes is érdekelne. A méret nem fontos, csak sokat tudj élvezni.
Helyem van, de utazást is meg tudom oldani.
Írjatok bátran!