Közös hoki kölcsönös orál Buda? Írj
Női fehérneműben.
(Ez egy válasz Popop üzenetére (2022. 06. 24. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 18:40

Ma vagy holnap késő este miskolc közelében szabadban vagy autóban dugható vagyok.
Ma vagy holnap késő este miskolc közelében szabadban vagy autóban dugható vagyok.
Szivrsen szopatnek most is es este is
Ma este?
Szombaton szopatnék akár pasit vagy hölgyet.
Helló!Ápolt, sportos pasi vagyok, hasonló alkatú partnerem keresem!!
Helló hatvan és környékén ma este közös hoki és ami alakul? Valaki?
Heves Borsod Aktiv?
Bisex parok valaki most raerne aktiv vagyok bp en 11 kerbe
Aktiv ma 19 ora utan?
Eger Miskolc
Eger Miskolc
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Sziasztok:Ma estére keresek Veszprém környékén párt vagy bi pasit.Adatlapot olvass!Helyem van!
Szőrtelen farkú srác kölcsönös cumira van esetleg? Helyem lenne este 23:00 után
Most Budán szopatnék, szopnék, dugatnék, seggem ujjaztatnám.
Szeged ma??
Tegnap ismét benéztem a Dunakeszi Auchanba a gloryhoz. Nem láttam senkit, de sokkal nagyobb probémának látom, hogy büdös van. Szóval ilyen szagok mellett nem jön be, pedig jó ötlet lenne. Most egy darabig nem leszek, ha esetleg jövő héten valaki pont Bikalon lesz a kastélyszállóban, az tuti lenne.
Kipróbálnám a szexet pasival, én lennék a csaj szerepében.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok
Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok

Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Sziasztok
Csepelen keresek szexi noi fehernemus passzivat,aki szeret szopni,segget nyalni,dugatni
Hely kell,napkozbeni talalka lehetseges
Irjatok batran
Csepelen keresek szexi noi fehernemus passzivat,aki szeret szopni,segget nyalni,dugatni
Hely kell,napkozbeni talalka lehetseges
Irjatok batran
Üdv ma délutánra keresnék aktiv perverz partnert a hátsóm meg dolgozasara hely van(5510)